開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
腦場文化班仆街真係好撚閪
我窮買唔起,又笑鳩人等等黨
典型笑貧不笑娼嘅香港人
一出果時法奧賣6499 eagle 可惜隻箱放唔入冇要到
tuf你排得前買既話都應該7499左右
後尾頂唔順8499硬食左張
個時有幸有位巴打讓左佢法奧排個張gaming oc 比我 6799 ,真係多謝佢令我有機打
法奧張3060ti 5799 一擺出黎過左一陣就缺貨
邊張?
可單買?
dual mini?
$5799就唔洗買佢
出邊單買都平過佢
海鮮航個價! 唔知有無得單買!
MSI 微星 RTX3060Ti VENTUS OCV1 8GB GDDR6 OC Edition 雙風扇顯示卡(DI-N306TY8) HK$5000
GIGABYTE 技嘉 RTX3060Ti VISION/REV 2.0 8GB GDDR6 OC Edition 三風扇顯示卡 (GV-N306TVISION OC-8GD) HK$5000
Inno3D RTX3060Ti TWIN X2 OC (LHR) 8GB GDDR6 OC Edition 雙風扇版本顯示卡 HK$5000
Inno3D RTX3060Ti ICHILL X3 (LHR) 8GB GDDR6 三風扇版本顯示卡 HK$5200
MSI 微星 RTX3060Ti VENTUS 3X 8GB GDDR6 OC Edition 三風扇顯示卡(DI-N306TV8) HK$5300
ASUS 華碩 DUAL-RTX3060TI-O8G-MINI-V2 RTX3060Ti 8GB GDDR6 OC Editon 雙風扇顯示卡(DI-E3L6TM8) HK$5500
MSI 微星 RTX3060Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6 三風扇顯示卡(DI-N306TO8) HK$5500
ASUS 華碩 DUAL-RTX3060TI-O8G-V2 RTX3060Ti 8GB GDDR6 OC Editon 雙風扇顯示卡(DI-E3L6TE8) HK$5600
ASUS 華碩 TUF-RTX3060Ti-O8G-V2-GAMING RTX3060Ti 8GB GDDR6 OC Editon 三風扇顯示卡(DI-E3L6TY8) HK$5700

用緊hd 5850 1GB 等緊正常價,入手3060ti /3070ti / 6800
其實香港有無rx 6800 公版 行貨?
珍寶唔係太準
好多時有價冇貨
有得單買呀
唔放心打個電話問邊張有好過
抵比人當狗撚
咪係囉,貴過官方售價$1都唔好買
我冇得打機,你地都唔可以打
非必要都唔好買
記住香港既代理依半年黎既嘴臉
今日行腦場見好多人買卡
呢個講法幾正
就算出咩消費卷減幾百都唔好柒理佢哋
炒價我直接等40算
我就人工低 窮,買唔起
反正唔打機又唔會死,隻game又唔會走咗去
等下冇問題架
咪臭係。消費卷都係錢, 雖然可以講係“天跌落嚟”, 但絕對唔應該攞消費劵去抵消個炒價買卡
都唔能夠話係天跌落嚟
嗰啲本身就係我哋嘅稅金
想問下師兄隻mini c 散熱得唔得,用緊幾隻風扇
咁多散熱位,唔會差啦
我一頭一尾各加一把12cm,你擔心既話,機頂應該可以再加扇
大哥們 我見2000FUN日日有價
RTX3080
-MSI GeForce RTX3080 SUPRIM X 10G $10,999
【可單買】-Gigabyte AORUS RTX3080 MASTER 10G $10,999
RTX3080 TI
-Gigabyte RTX3080 Ti GAMING OC 12G $14,399
【可單買】-INNO3D GeForce RTX 3080 Ti ICHILL X4 $14,799
【可單買】-GALAX GeForce RTX3080 Ti SG (1-Click OC) $14,099

想問下我去2000FUN即日出係咪會有貨 唔好屌
部機得內顯頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞