[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
禁左粒不變之石成5分鐘都未爆?

得1次
禁左粒不變之石成5分鐘都未爆?

得1次

依個問題要答幾多次先無人問
如果鯉魚王等級上限73(max),再觸發女鬼,係咪會照變74

痴線食幾下升爆
如果鯉魚王等級上限73(max),再觸發女鬼,係咪會照變74

唔會

痴線食幾下升爆

最勁試過兩次Training就升爆
條魚Training CP+271%

nono
對上一次更新前試過 唔會升到

nono

thx 咁我都係而家(lv72)用咗佢嚟變73過聯盟就算

如果唔離開嘅話會點

nono

thx 咁我都係而家(lv72)用咗佢嚟變73過聯盟就算

如果唔離開嘅話會點

一定要你離開

唔會,培育專家都唔會
因為程式入面無lv 74嘅數據
供緊塊餅上100好辛苦
差5lv
供緊塊餅上100好辛苦
差5lv

升到90已經唔想升 勁貴
釣到條食物+4xx%嘅魚,終於試到一分鐘升爆條魚
已有卡比、木木、海獅,
有500鑽,買咩好?
Coins最高+幾多
見過150
係咪玩家63lv先過到哂治療gym?
係咪玩家63lv先過到哂治療gym?

唔係,63係過到特級三
無記錯56定58過到heal
頭先我條鯉魚王扑中左最勁嗰個特訓仲要超級成功
一嘢食咗4成所需CP(13.5M/29M)
之後event食樹果俾比比鳥銜咗
結果鎮長剩係俾返原本嗰少少經驗值我
原來未出返主畫面CP都未係袋到落袋
4千變1千呀大佬
人物幾lv max?有無糖拎
4千變1千呀大佬

貪心的小狗
屌一直都開唔到個見鯉魚龍任
我發現儲波好似會令畫面食身上限減少 食物流巴打可以留意下
Coins最高+幾多
見過150

補圖
4千變1千呀大佬

貪心的小狗

他朝君體也相同
人物幾lv max?有無糖拎

63,有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞