[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

第三代岑晉晴終於一償歹願
周生周太 祝你哋幸福

抽到錢100%係唔係唔應該升佢lv留黎刷錢
要卡比獸好定小呆獸好
火斑喵都唔錯 升左上3LV 一下比2m經我

慢到喊

lv4 木木梟 + 金魚金幣+100%
點樣可以釣到迷你龍?
已有噴火同木木梟
就黎夠500石
下一隻買卡比定小呆好
點樣可以釣到迷你龍?

機率only
sns禁左fb share之後set死左點算
聽個大叔9up要比金幣
巴打們都爆曬機
已有噴火同木木梟
就黎夠500石
下一隻買卡比定小呆好

買訓練員經驗

卡比同小呆都無乜用
巴打們都爆曬機

爆完special league 3 之後無再繼續刷了

岩岩屌到條金角+90%錢
以為好好
屌你
巴打們都爆曬機

隻人50LV打緊special league 3
無用bug
d果實差最尾個粒就50lv 特訓全25lv

岩岩屌到條金角+90%錢
以為好好
屌你

巴打們都爆曬機

無用bug

兩日前已經爆左 d果實6x Lv
而家差迷你龍全100%
岩岩有個event有fans寄信比我
個fans署名係「龍與披風的愛好者」

唔知佢係乜水可以睇呢張圖你就明http://www.pokemon.co.jp/special/hgss/character/images/img_character_kings05.jpg
巴打們都爆曬機

無用bug

而家差迷你龍全100%

打完仲有咩玩
巴打們都爆曬機

無用bug

而家差迷你龍全100%

打完仲有咩玩

全100%等新野
sns禁左fb share之後set死左點算

去app settings撳返default?
點解你地咁好彩會開到千幾
我最多開百幾二百 啱先開紅波得五金
伊貝銅像憑咩要550鑽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞