[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
隻 game閃退 早幾日 重裝完

今次要我等3日

有冇方法唔洗等
隻 game閃退 早幾日 重裝完

今次要我等3日

有冇方法唔洗等

我嗰陣都係咁
等左兩日就得
4lv木木梟+金魚幾粒鐘都拎到6萬

我初頭冇睇post
而家唔夠鑽買木木梟
玩到後升一野成萬幾二萬,最初個橙橙果75級要39.5k

我初頭冇睇post
而家唔夠鑽買木木梟

一次6萬?
紅波係咪隨機出 ?

我初頭冇睇post
而家唔夠鑽買木木梟

一次6萬?

唔係好明問咩
不過我家陣個升級食物同特訓好慘

我初頭冇睇post
而家唔夠鑽買木木梟

一次6萬?

唔係好明問咩

自膠

球球海獅比啲咁既野我
球球海獅好似伏伏地
發現鯉魚紋入面紅白係最難有

鯉魚紋入面, 我第二多係紅白

我初頭冇睇post
而家唔夠鑽買木木梟

一次6萬?

唔係好明問咩

好貴
我頭個隻果60 有D50幾 其他50

我初頭冇睇post
而家唔夠鑽買木木梟

一次6萬?

唔係好明問咩

好貴
我頭個隻果60 有D50幾 其他50

特訓逐步升緊50
發現鯉魚紋入面紅白係最難有

鯉魚紋入面, 我第二多係紅白

最撚憎波紋,佢狂出

之前我GET錯左, 紅白的確好少
入面最多都係波紋, 我都好憎
想問吓訓練員等級上限係幾多

thX
升糖

要清埋25訓練?
升到50仲有冇糖?
升到50仲有冇糖?

升到50 or 75都係一粒糖
釣到黃金鯉魚王

想問點先可以令佢進化

睇第一頁啦
原來釣到新鯉魚紋係事件中退役係冇記錄係圖鑑
岩岩打到第五個gym一開始就釣到粉紅色,中間被比比鳥捉走,之後睇圖鑑冇粉紅
原來釣到新鯉魚紋係事件中退役係冇記錄係圖鑑
岩岩打到第五個gym一開始就釣到粉紅色,中間被比比鳥捉走,之後睇圖鑑冇粉紅

要養大佢
點解你地有咁多鑽
玩到訓練員41 買完木木同球球得300鑽 應該買邊隻好
精靈糖就升左兩次木木 仲有16粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞