[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
想問下啲魚糧係咪開game先會出?

定係我擺幾日唔開 一開返會成缸滿哂?
想問下啲魚糧係咪開game先會出?

定係我擺幾日唔開 一開返會成缸滿哂?

熄左都會岀 但有上限 得十幾粒
初期最多錢 一定係點夠18000下
直接接36000升滿幾個無得輸😎

咩點夠萬八下?

食物成就 五星係食夠18000次

Reward係咩?

五星個獎勵係36000蚊 呢個初期最易解解完就可以升好多野到25

但好難先成萬

其實唔難 但要用真人體力制

有冇攻略
長開 隔一陣就按晒?
睡前一推

咩點夠萬八下?

Reward係咩?

五星個獎勵係36000蚊 呢個初期最易解解完就可以升好多野到25

但好難先成萬

有冇攻略
長開 隔一陣就按晒?

quote返上個post大陸博士講好痴撚線嘅真人體力食物流

食物並非20秒才一顆啊!
只要一直點擊畫面出現的食物
就會每4秒出現一顆最低CP的食物!!
另外每20秒會再隨機出現一個食物

快點升食物吧!

keep住一出就食左佢
升食物果陣可以升最低CP果粒

[例]
比如A係CP300
而B係CP320

升左A之後, A就會變左330CP
咁點擊出現果粒就會變左B,因為佢CP比較低

所以用呢個方法配合真人體力制就升得好快!
再加上食物成就,食夠左18000次就有$36000
然後我ALL IN左食物
連輸三次會有3次聯盟水
個力量增強劑有乜用。。用完好似冇用過咁

見到了。仲以為係比賽嗰陣增強

見到了。仲以為係比賽嗰陣增強

應該係cp+50%
我都以為係比賽用

條魚max level 33 就會打贏第4個聯盟

然後就釣到粉紅色

咩係木木臬
搵唔到

木木梟
商店->親密精品->碧綠石板
卡比獸事件一直都冇發生。機率係咪好低
咩係木木臬
搵唔到

樓豬打錯字姐

超低 我好早買左
打曬六個聯盟再打埋三個特級聯盟先見到一次咁大巴

咩點夠萬八下?

Reward係咩?

但好難先成萬

有冇攻略
長開 隔一陣就按晒?

quote返上個post大陸博士講好痴撚線嘅真人體力食物流

食物並非20秒才一顆啊!
只要一直點擊畫面出現的食物
就會每4秒出現一顆最低CP的食物!!
另外每20秒會再隨機出現一個食物

快點升食物吧!

keep住一出就食左佢
升食物果陣可以升最低CP果粒

[例]
比如A係CP300
而B係CP320

升左A之後, A就會變左330CP
咁點擊出現果粒就會變左B,因為佢CP比較低

所以用呢個方法配合真人體力制就升得好快!
再加上食物成就,食夠左18000次就有$36000
然後我ALL IN左食物

同學好比心機上堂

超低 我好早買左
打曬六個聯盟再打埋三個特級聯盟先見到一次咁大巴

唔係掛 想見到卡比獸都咁難。。

Btw巴打好勁
呢隻驚實在太無聊
個表十分有用
而家狂衝61lvl
另外仲有個小tips
可能都有d人知

就係關於買特訓

買完之後接落黎第一埸特訓必然係新買果個特訓。

例:我岩岩升左44Lv買左[彈精靈球] 下次特訓必然係岀[彈精靈球]

所以可以配合埋有特訓加成先去買
咁就唔洗特訓cp+200%去撞三次沙包咁慘
變做撞兩次
到底係連輸三次定四次有事件
上個post有人話四次
同埋連輸可唔可以隔代連?
咩係木木臬
搵唔到

樓豬打錯字姐

Sor鳩囉
上個post有人話四次

上個post我自膠左 連輸三次就有三次聯盟藥水

連輸四次係我自左 咁岩好彩見到新成就對唔住巴打

作為一個專業寵物小精靈研究者我有d失格
上個post有人話四次

上個post我自膠左 連輸三次就有三次聯盟藥水

連輸四次係我自左 咁岩好彩見到新成就對唔住巴打

作為一個專業寵物小精靈研究者我有d失格

同埋連輸一定要真落 同一場比賽連輸三次 要儲定兩支聯盟噴霧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞