[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

會唔會太貴,有冇人知升上75幾錢同埋幾經

會唔會太貴,有冇人知升上75幾錢同埋幾經

升一下萬幾蚊 諗清楚
Event No.33 要連輸三場先開
黃金魚拎黎贏冠軍係咪就可以不時都見到佢地係背景游黎游去?

Max lv retirement 就有 好似係

可以
新手留名
上網有人講迷你龍要用鑽刷先有
有冇釣過嘅巴打可以分享下

課長獨有事件?

我條魚都第89代
釣左八鳩幾次都冇迷你龍
點先解到個事件
點解好似儲得20個波 其他唔見晒
點解好似儲得20個波 其他唔見晒

開完畫面嗰啲就會出返黎
金閃閃退咗役仲有冇得進化做鯉魚龍
差15 (冇卡比獸) 17 (唔知咩事件) 同32 (迷你龍未解)
金閃閃退咗役仲有冇得進化做鯉魚龍

退咗役仲點進化
每次事件賺嘅錢都少過佢講嗰個數,係咪bug

明明話$1100,最後加得$600多啲

係囉,我買左道具但加既錢一樣,顯示就話加多d,實際加得同冇買道具一樣

大家有冇呢個問題?

好大問題喎

巴打,你地有冇呢個問題?

新手表示用左一粒果升比卡超
都係打氣5%唔出10%

係囉,我買左道具但加既錢一樣,顯示就話加多d,實際加得同冇買道具一樣

大家有冇呢個問題?

好大問題喎

新手表示用左一粒果升比卡超
都係打氣5%唔出10%

打氣得5同25

大家有冇呢個問題?

好大問題喎

有時寫20000得12000

大家有冇呢個問題?

好大問題喎

有時寫20000得12000

係!

曬勁多鑽去買裝飾,點知唔加金幣

力量增強劑都好似冇用
無課既話 糖果用係邊到最化算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞