[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
買完個寶物金幣加成, 連續第3日冇開過錢
一開就係食物,超伏
點解你地有咁多鑽
玩到訓練員41 買完木木同球球得300鑽 應該買邊隻好
精靈糖就升左兩次木木 仲有16粒

老噴
點解你地有咁多鑽

老噴

追post話廢廢地
屌ON9
啱啱縮細個MON按到隻小呆獸
有無得SET到唔洗次次入親畫面都要自己手動縮細嫁
點解你地有咁多鑽

老噴

追post話廢廢地

老噴

木木未升果陣,老噴執特大錢袋可致富
升爆木木之後,老噴最有用都係執技能回復葉,
仲識執埋糖幫你升寵
點解你地有咁多鑽

老噴

追post話廢廢地

老噴

仲識執埋糖幫你升寵

現實係次次都回戰鬥水
點解你地有咁多鑽

老噴

追post話廢廢地

老噴

仲識執埋糖幫你升寵

現實係次次都回戰鬥水

仲有梳打水
夾埋小呆獸用 一日抽兩次賭運
用普通魚進化過一次係咪之後釣到金魚都無得再進化?
利申:有睇第一頁,睇完唔係好明個意思係全game只可一次定係各先問
差3粒糖就可以升到木木梟lv5
唔知下隻升咩好, 小呆獸同海獅又冇得升
用普通魚進化過一次係咪之後釣到金魚都無得再進化?
利申:有睇第一頁,睇完唔係好明個意思係全game只可一次定係各先問

無得再進
食物同訓練都差最後2個就升晒上50
有冇人唔用鑽就釣到迷你龍?
差3粒糖就可以升到木木梟lv5
唔知下隻升咩好, 小呆獸同海獅又冇得升

升波加曼? 訓練點數真係有排回復
btw ching點解儲糖儲得咁快?

係咁升食物同特訓 我差3000幾經就51lv 呢家 食物全部50lv, 特訓差4個
食物同訓練都差最後2個就升晒上50

個人幾多lv?

差海獅 老噴同卡比
買邊隻好

好似一定要洗210鑽

好似一定要洗210鑽

見到FB有人講110-260都有
差海獅 老噴同卡比
買邊隻好

海獅 有機會開5鑽石出黎
事件32 33點觸發?
事件32 33點觸發?

只記得其中一個係水面彈得多 隻比比鳥落嚟捉
有次避唔切捉走咗條+102%魚 之前又比波蘭球炸死條勁魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞