[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
更新完重刷特級聯盟3個獎勵冇左
進化左鯉魚龍係咪冇得打聯盟?
有條金閃閃金幣魚唔知進唔進化好

進化暴鯉龍後鎮長會帶走(直接退役). 金色鯉魚王都只係進化成色違暴鯉龍.

點重刷
爆機之後先可以打返之前lg?

點重刷
爆機之後先可以打返之前lg?

爆機之後 得特級3可以無限打
想問主畫面魚池放金波有無上限咖?
擺左勁多都釣唔到+金魚
但d波好似唔多覺多左咁

自問自答先
我忍唔住開哂d金波啦
但去完第二頁再返主魚池突然多左6個金波
我都幾肯定我係開哂先去第二頁
所以爆左金波上限個系統應該都會紀錄低

更新完打特級3 真係冇左1粒糖同25鑽

更新完打特級3 真係冇左1粒糖同25鑽

我琴日先羸到, 諗住今日正式刷25鑽, 點知
你地會唔會留住條金鯉魚王等食幾日木木梟先再升到盡?
你地會唔會留住條金鯉魚王等食幾日木木梟先再升到盡?

唔使
高Lv拎錢多好多
終於開到卡比獸個event
想問點先可以退役後仲係個池入面?
如果特訓7次㩒退役得唔得?

求解答

過左沉重
特訓7次 有得直接禁退役
鯉魚龍係咪剩係可以一次, 定紅色同普通各一次
想問主畫面魚池放金波有無上限咖?
擺左勁多都釣唔到+金魚
但d波好似唔多覺多左咁

我都唔見左好多 抽極都抽唔到金幣魚

我都覺得小左,所以都係直接開算
宜家打EXTRA無鑽無乜心機煲
更新左啲咩
頭先見到藍色嘅閃光太陽珊瑚
我係咪中左bug
條野升到20lv唔進化
之前已經整爆左粒石
而家特訓同聯盟都入唔倒
食野又冇野加
上水面狂督隻比比鳥又唔show我

唔滿lv就退役,條魚之後會唔會係魚池出現?

要滿lv
唔滿唔會入魚池深處
下一隻cp唔會加10%
但一樣會升訓練員級別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞