[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
見過18次比比鳥
有17次比捉走
1次大升cp

如果金魚或者就黎max lv就揀否啦
霹靂蛋都係

垃圾魚先會下下博
岩岩玩完課左新手包 買左木木 仲有400石買咩好
建議大家唔好係facebook個group同連登post一樣既野
好易比人起底
已經見到幾個連登巴打既fb account

邊個grp
Btw驚條春咩

https://www.facebook.com/groups/koiking.TW/
見過18次比比鳥
有17次比捉走
1次大升cp

如果金魚或者就黎max lv就揀否啦
霹靂蛋都係

垃圾魚先會下下博

多數如果係開頭養 EG頭幾次訓練 會博樹上果實
低LV 會博

+金%魚低LV會博霹靂蛋
噴火龍試過中特大金幣袋……
想問各位大大,鯉魚王可唔可以提早退役
我㩒爆左粒不變之石,但我想keep住呢條鯉魚王係魚池深處,有冇咩方法可以提早退役。
p.s.比比鳥捉走左keep唔到係魚池

train夠唔知幾多次可以按profile下面提早retire
我㩒爆左粒不變之石,但我想keep住呢條鯉魚王係魚池深處,有冇咩方法可以提早退役。

同問,幫推

Btw 有冇辦法可以幫氣魚改返名,我個friend 幫我釣魚,釣到條金色鯉魚王,但係佢幫我亂咁改埋名 衣家想改返個正常名,再進化成閃光鯉魚龍,如果改唔到就等佢退役算啦

同問,幫推

Btw 有冇辦法可以幫氣魚改返名,我個friend 幫我釣魚,釣到條金色鯉魚王,但係佢幫我亂咁改埋名 衣家想改返個正常名,再進化成閃光鯉魚龍,如果改唔到就等佢退役算啦

鯉魚龍唔會入池
第一隻係買木木梟 第二隻應該買海獅定噴火龍好

D人話老噴廢

買左噴火龍 中伏
又耐又成日中垃圾
想買木木梟
終於夠鑽買海獅
仲有排先開到下一個食物
我而家應該繼續儲錢等佢一unlock就升佢上lv25定升左前面d野上lv50先?
其實堆食物劃一條路線
條魚就識自己行去食哂
同埋可以縮埋個魚缸一個劃面睇哂
仲有排先開到下一個食物
我而家應該繼續儲錢等佢一unlock就升佢上lv25定升左前面d野上lv50先?

我會升左前面d廢野先
條魚未到最高LV而打嬴左聯盟可以唔使退役, 可以繼續玩下一個聯盟

但Expert League 3除外, 岩先諗住就爆LV前輸一場拎錢, 點知比卡超幫我打氣羸左, 仲退埋役
條魚未到最高LV而打嬴左聯盟可以唔使退役, 可以繼續玩下一個聯盟

但Expert League 3除外, 岩先諗住就爆LV前輸一場拎錢, 點知比卡超幫我打氣羸左, 仲退埋役

再釣過啦
19lv金魚等變龍炸死左
隻金色就爆lv 但想拎多之木木先
屌手快fail左

大家有無課?
我miss左一開始果兩pack新手包
大家有無課?

隻game 慢慢玩咪又係咁
大家有無課?

隻game 慢慢玩咪又係咁

但好似唔見佢有定期派石果d
好多野買唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞