[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
30lv之後5中3金魚
進化得一次?如果我之前已經進過一條普通藍色龍 再抽到金魚 咪冇得睇紅龍
進化得一次?如果我之前已經進過一條普通藍色龍 再抽到金魚 咪冇得睇紅龍

Yes
不變石只會爆一次
同埋就算你第一條進既係閃光鯉魚龍都好
圖鑑個度都只係見到藍色鯉魚龍
想問主畫面魚池放金波有無上限咖?
擺左勁多都釣唔到+金魚
但d波好似唔多覺多左咁
我第一條魚就爆左不變石 之後仲會唔會進化
隻game有冇得綁定嫁

有備份
想問主畫面魚池放金波有無上限咖?
擺左勁多都釣唔到+金魚
但d波好似唔多覺多左咁

我都唔見左好多 抽極都抽唔到金幣魚
買風妖精裝飾定呆呆獸先 玩到31lv個人升得好慢
係水面係咁跳 俾比比鳥捉走 正係可以用一次?
已有噴火同木木梟
就黎夠500石
下一隻買卡比定小呆好

點草到咁多石
已有噴火同木木梟
就黎夠500石
下一隻買卡比定小呆好

買訓練員經驗

卡比同小呆都無乜用

卡比 小呆有事件解
小呆有用過卡比
係水面係咁跳 俾比比鳥捉走 正係可以用一次?

好似係
其實堆食物劃一條路線
條魚就識自己行去食哂

你的資訊很有用
紫色鯉魚王好似中左毒
更新完個拎錢bug都仲係度

我都發現 成日寫住有萬幾蚊 但實際加得九千幾蚊

我都發現 成日寫住有萬幾蚊 但實際加得九千幾蚊

岩岩佢寫2千但係拎得4百
想問各位大大,鯉魚王可唔可以提早退役
我㩒爆左粒不變之石,但我想keep住呢條鯉魚王係魚池深處,有冇咩方法可以提早退役。
p.s.比比鳥捉走左keep唔到係魚池

同問,幫推

Btw 有冇辦法可以幫氣魚改返名,我個friend 幫我釣魚,釣到條金色鯉魚王,但係佢幫我亂咁改埋名 衣家想改返個正常名,再進化成閃光鯉魚龍,如果改唔到就等佢退役算啦

金色鯉魚王都只係進化成色違暴鯉龍.
[quote]想問各位大大,鯉魚王可唔可以提早退役
我㩒爆左粒不變之石,但我想keep住呢條鯉魚王係魚池深處,有冇咩方法可以提早退役。
p.s.比比鳥捉走左keep唔到係魚池

同問,幫推

Btw 有冇辦法可以幫氣魚改返名,我個friend 幫我釣魚,釣到條金色鯉魚王,但係佢幫我亂咁改埋名 衣家想改返個正常名,再進化成閃光鯉魚龍,如果改唔到就等佢退役算啦

金色鯉魚王都只係進化成色違暴鯉龍. 另外, 官網有教點改暱稱同提早退役.

http://www.apppokemon.com/koiking/tc/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞