[iOS/An]跳躍吧!鯉魚王 (2) 鯉今日養左未?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
新手想問係咪有經驗上限
Rank唔夠高條鯉魚王升盡都係好低
新手想問係咪有經驗上限
Rank唔夠高條鯉魚王升盡都係好低

鯉魚王lv=人lv+10
想問升玩家lv係咪得 打gym加exp呢個
有冇方法再快d
有冇方法再快d

買道具
終於升到75仙貝
有冇方法再快d

買道具

買邊樣
有冇方法再快d

買道具

買邊樣

風妖精抱枕,但加得9%
有冇方法再快d

買道具

買邊樣

風妖精抱枕,但加得9%

裝飾not道具

434k
有冇人已經100級仙貝
要幾錢?有幾多經?

from fb

食一粒滿LV
終於打到特級聯盟3,升哂所有item到100真係漫漫長路
木木梟宜家3星
岩岩升到超級聯盟
宜家有200幾鑽石
下隻買咩好
到底點樣先釣到迷你龍 咩叫refishing 4 different times
到底點樣先釣到迷你龍 咩叫refishing 4 different times

重釣5次
即係10石+50石+50石+50石+50石=釣迷你龍

210鑽

重釣5次

好唔抵,純粹開event
木木梟宜家3星
岩岩升到超級聯盟
宜家有200幾鑽石
下隻買咩好

小呆/海獅

重釣5次

咁又唔會 佢會送返個技能草俾你 都值150鑚 係蝕少少姐

重釣5次

咁又唔會 佢會送返個技能草俾你 都值150鑚 係蝕少少姐

原來係咁
但迷你龍唔會出現喺個pond度嘛
水珠入面邊隻花紋最難有?

長頸鹿

好難出嫁?

頂,養左十條水珠都冇一隻長頸鹿

已經三十條

灰同紫都冇?
水珠入面邊隻花紋最難有?

長頸鹿

好難出嫁?

頂,養左十條水珠都冇一隻長頸鹿

已經三十條

灰同紫都冇?

冇,得菱同水珠

我出左2隻灰一隻紫 灰同紫都係長頸鹿 一隻水珠
鯉魚王幾多lv先過到豪華聯盟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞