17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Gpa god
Offer god
Gpa>3.8
有冇人報左cu sci biomed
cgpa>3.6
City tvb offer god
Peter求下你
愈來愈少人依個post

好事黎嘅 我都唔想再追post
上舊登睇到有人話就算有offer
meet到 但係如果有好多人高分過你 都未必收
真架?

今次仆街啦
Ais 究竟幾時派

AIS 有排派 莫須急
利申 過來人

幾時first round

上年唔係有人5月中收到咩
幾時派呀
Ais 究竟幾時派

AIS 有排派 莫須急
利申 過來人

幾時派呀

...七月尾落都話
GPA > 3.8
有冇人知edu psy放左2手飯未?
Lingu psy出左offer未?
ppp offer god

有fd 收到Edu second round
但應該仲有大把人未放
non-ju city econ & finance group
https://t.me/joinchat/AAAAAENfeB4c1UvI-GIkmA
GPA God
懇求祢保佑我順利meet HKU conditional offer >cgpa3.3
gpa god
多謝offer god
Ppp ais offer god
GPA > 3.3 PLZ
Lingu出左interview
未聽過lingu收local year one entry
offer god

但應該仲有大把人未放

係咪有interview?
我fd到而家都冇interview係咪冇機
PPP Year 1 entry 仲未派offer畀我,但我見身邊有人派左,睇黎無望

搭單一問,under review係咪即係起waiting list入面,我見有人低gpa過我都有offer,唔知乜事

巴打 佢咩gpa ?
thx

好似係3.7x定唔知3.6x。

巴打你都係year 1報year 1? 佢ielts /dse好高?

係呀
同佢唔熟,真係唔多清楚佢有無考ielts同dse幾多分,佢個gpa都係聽返黎架喳,但佢個offer係firm左係真既。

邊間cc 我hkcc政政 3.8 dse英文4都未有offer (可能冇offer lu )

成日見你拜
有frd舊年都有報city social science year1 entry
同你一樣gpa 英文有4
佢都係7/8月先收到n手飯
Ais 究竟幾時派

AIS 有排派 莫須急
利申 過來人

幾時派呀

...七月尾落都話

7月尾咁遲?

但應該仲有大把人未放

係咪有interview?
我fd到而家都冇interview係咪冇機

漏講:edu psy
Poly Shipping offer god
Gpa god
保我meet condition同入最想入既科
唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞