17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Applied sociology offer god
恭喜收到City Linguistics嘅巴絲
想問下有無巴絲GPA>3.6都係未有City Ling Offer?
gpa god >3.8
City BOM 係咪未派啊
另外想問下Waiting list 定under review有機啲

bom有waiting list咩?
btw 好似派左second round

派左喇咩
我5月頭As2 waiting list 左到宜家

派左啦

巴打邊間CC?
利申3.63 一心想讀Ling Poly ESP無accept到而家都未有Offer好驚
想問下有無巴絲GPA>3.6都係未有City Ling Offer?

我都想知 有個同學3.63無Ling底反而有Offer

巴打邊間CC?
利申3.63 一心想讀Ling Poly ESP無accept到而家都未有Offer好驚

巴打邊間CC?

唔洗理chi 打多左

巴打邊間CC?

3.7HKU穩 好似係

巴打邊間CC?

3.7HKU穩 好似係

>3.6竟然冇,真係嚇親
巴打祝你早日收到
City tvb offer god
我真係好鐘意呢科架
係咪可以打去ais 問??

上年排到9月頭都仲派緊

巴打邊間CC?

3.7HKU穩 好似係

下 咩準則

3.7HKU穩 好似係

我報咗HKU CU City Ling PolyESP
剩係得Poly ESP
ppp offer god
你究竟出未
得唔得都同我講聲

3.7HKU穩 好似係

我都係 之前CU interview又係同分同學有份有埋Offer
我就連interview都無

3.7HKU穩 好似係

剩係得Poly ESP

咩係esp

3.7HKU穩 好似係

我都係 之前CU interview又係同分同學有份有埋Offer

大家都係唔好彩 癡9線

剩係得Poly ESP

咩係esp

English Studies for Professions
City BOM 係咪未派啊
另外想問下Waiting list 定under review有機啲

bom有waiting list咩?
btw 好似派左second round

派左喇咩
我5月頭As2 waiting list 左到宜家

派左啦

只可以繼續等
希望有人Reject
City Acct AS2
City Finance AS1
二選一 大家會點揀?
利申:數底麻麻,但對會計行業無興趣

3.7HKU穩 好似係

大家都係唔好彩 癡9線

其實會唔會由3.5起由低派起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞