17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
原來仲有咁多asshole仔走唔到後門 無offer
Poly shipping
收到LingU BBA interview
手頭上有理大top-up offer
諗緊去唔去好
其實係咪其他U top-up都好過LingU BBA

gpa幾多

3.4 only

polyu top up係咪ugc
係就狗衝

係UGC
即係會好過LingU BBA?
Edu 係咪全部都要5年

bed先係
諗緊去唔去好

gpa幾多

3.4 only

係就狗衝

係UGC

梗係啦
諗緊去唔去好

gpa幾多

3.4 only

係就狗衝

係UGC

梗係啦

唔該哂啊巴打
未有offer祝你早日有offer
有offer祝你meet到conditions
諗緊去唔去好

gpa幾多

3.4 only

係就狗衝

係UGC

睇返佢個offer poly都係就咁出bachelor of xugc funded) 冇top-up
應該分別唔大
諗緊去唔去好

gpa幾多

3.4 only

係就狗衝

係UGC

梗係啦

唔該哂啊巴打
未有offer祝你早日有offer
有offer祝你meet到conditions

大家咁話
City BOM 係咪未派啊
另外想問下Waiting list 定under review有機啲
有冇人問過City sociology幾時出offer?
另外想問下Waiting list 定under review有機啲

bom有waiting list咩?
btw 好似派左second round

bom有waiting list咩?
btw 好似派左second round

派左喇咩
我5月頭As2 waiting list 左到宜家
GPA GOD
ppp offer god
諗緊去唔去好

gpa幾多

3.4 only

係就狗衝

係UGC

睇返佢個offer poly都係就咁出bachelor of xugc funded) 冇top-up
應該分別唔大

唔該哂巴打

好似係3.7x定唔知3.6x。

巴打你都係year 1報year 1? 佢ielts /dse好高?

係呀
同佢唔熟,真係唔多清楚佢有無考ielts同dse幾多分,佢個gpa都係聽返黎架喳,但佢個offer係firm左係真既。

邊間cc 我hkcc政政 3.8 dse英文4都未有offer (可能冇offer lu )

成日見你拜
有frd舊年都有報city social science year1 entry
同你一樣gpa 英文有4
佢都係7/8月先收到n手飯

姐係睇埋sem 2?

我諗唔係,應該純粹有人REJECT OFFER先畀佢,若果佢想收你,早就畀INTERVIEW你再畀CONDITIONAL OFFER你。
我聽聞呢科偏向唔收高GPA個堆,因為高分REJECT既人太多,所以佢預防有咁既情況發生就偏向唔收高GPA

我唔會reject啊我真心想讀ppp politics㗎 收我啦
收到city linguistic offer
cgpa3.6
即刻係地鐵喊左出黎,等得太耐了

好似係3.7x定唔知3.6x。

巴打你都係year 1報year 1? 佢ielts /dse好高?

係呀
同佢唔熟,真係唔多清楚佢有無考ielts同dse幾多分,佢個gpa都係聽返黎架喳,但佢個offer係firm左係真既。

邊間cc 我hkcc政政 3.8 dse英文4都未有offer (可能冇offer lu )

成日見你拜
有frd舊年都有報city social science year1 entry
同你一樣gpa 英文有4
佢都係7/8月先收到n手飯

姐係睇埋sem 2?

我諗唔係,應該純粹有人REJECT OFFER先畀佢,若果佢想收你,早就畀INTERVIEW你再畀CONDITIONAL OFFER你。
我聽聞呢科偏向唔收高GPA個堆,因為高分REJECT既人太多,所以佢預防有咁既情況發生就偏向唔收高GPA

竟然太高分係負累
[q uote]收到city linguistic offer
cgpa3.6
即刻係地鐵喊左出黎,等得太耐了[/quote]
收到city linguistic offer
cgpa3.6

各位巴絲 幫frd問
想問BU finance定city finance好啲?

[q uote]收到city linguistic offer
cgpa3.6
[/quote]
恭喜你
恭喜收到City Linguistics嘅巴絲
想問下有無巴絲GPA>3.6都係未有City Ling Offer?
[quote]恭喜收到City Linguistics嘅巴絲
想問下有無巴絲GPA>3.6都係未有City Ling Offer?[/quote我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞