17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
ppp ais offer gods
poly civil
其實我想問下咁多位巴絲
小弟黎緊想轉校報non Jupas,想報樹仁,恒商,公大同Thei,我知道樹仁同恒商既Deadline,但係我唔清楚其他2間既報名deadline,所以想問下有冇巴絲可以解我心裏那個迷......
順便想問埋公大網上報名點玩
hkuba yr3 係咪派哂offer啦?
定係陸陸續續咁開始派緊?

開始派緊

幫好朋友拜hkuba offer god
hkuba yr3 係咪派哂offer啦?
定係陸陸續續咁開始派緊?

開始派緊

幫好朋友拜hkuba offer god
悉心栽種全力灌注
所得竟不如 別個後輩收成時
這一次 你真的很介意
當初的堅持 現已令你很懷疑 很懷疑
你最尾等到 只有這枯枝
Gpa god
Gpa,cgpa>3.3
Bom offer god
有冇巴打知道有冇得upload返sem4 gpa?
有冇巴打知道有冇得upload返sem4 gpa?

Edu 同lingu果online application冇得改
多謝gpa god
多謝offer god

希望大家快啲有offer 唔洗再追post
最好無人再推個post
收到風唔少frd都收到cityu linguistics offer
我啱啱開咗個telegram grp
有興趣嘅巴絲可以交流下
https://t.me/joinchat/AAAAAA2_2vGgc2LcDydvJw

Linguistics同Translation/Chinese and history/cultural and heritage management都係同一個society 以上科目巴絲有興趣都可以入

City Translation Offer God
有冇人收到第二輪offer呀
In完status仲係interview 冇轉under review 係咩姐係冇機
多謝gpa god
多謝offer god

最好無人再推個post

恭喜哂
我仲等緊...有冇人知點upload sem4 gpa上edu lingu online application system?
多謝gpa god
多謝offer god

最好無人再推個post

恭喜哂
我仲等緊...有冇人知點upload sem4 gpa上edu lingu online application system?

等offer真係好辛苦
我明架
但一定要頂住呀
過多兩個月就會有好多n手
到時仲可能會多到要reject
加油
頭先sms 響左一響,個心激左一激,點知係叫交電話費 個心即時down 哂
頭先sms 響左一響,個心激左一激,點知係叫交電話費 個心即時down 哂

Cityu offer god
Edu offer god
想問頭一頁張 offer chart
報CGPA 係做4分做滿分定跟唔同院校滿分?
City Translation Offer God
有冇人收到第二輪offer呀
In完status仲係interview 冇轉under review 係咩姐係冇機

offer同interview都冇
ppp offer god
Ais ppp offer god pls

I know that feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞