17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
今年Ais會唔會有interview?
有冇人有poly chem tech year one offer?
Cityu cm offer god

你ielts幾多

應該就派到你
我cgpa唔係高你好多

同你一樣 cgpa3.3x
如果我meet到bu offer既話會放

準備接實 你好難meet唔到啦

日日都好擔心
今個sem啲科勁難

知晤知bu in完 仲in progress 緊 係咪姐係waiting list

佢好似係唔會轉status 係直接出offer
突然收到city英文嘅offer

你ielts幾多

應該就派到你
我cgpa唔係高你好多

巴打ens有無interview?

冇interview
突然收到city英文嘅offer

你ielts幾多

應該就派到你
我cgpa唔係高你好多

巴打BU邊科

translate
AIS under review

應該所有人都轉咗

same here

終於都開始
最後希望
Cityu Im waiting list 😥 d人話係根據interview performance 黎放waiting list , gpa晤睇

咁我收得皮

IM應該係 我INTERVIEW普通但GPA3.66收到THIRDROUND OFFER

你係waiting list收到?

有fd係waiting list咗一排 跟住早排轉咗under review 轉完一兩日後收到offer
想問而家仲未有offer,係咪可以準備gap year

我諗係 日日都諗緊呢個問題

I'm ready

唔准咁快認輸呀你班hihi

跟機
唔准咁快認輸呀你班hihi
其實N手飯月份根本未到
去到7,8月先係N手飯高峰期
當然希望大家早早有OFFER
但無既都唔洗太擔心住
the N-hand-rice is yet to come
撐住!!!

希望我都會有
好不安
Ais ppp god
今年HKCC engine升學率會唔會因為收太多人而跌嫁

好多水泡科都推爆左

POLY細電

見人UST細電同CS 3.4都要比人UN

N手飯都好難汁

有無人3.0-3.2 分享收到咩OFFER

仲等緊OFFER的我
ppp offer god 消失了

點解咁講
唔見有巴打報喜喎

都未派

頂住呀,咪灰心
Gpa god
Gpa,cgpa>3.3
ppp offer god 消失了

點解咁講
唔見有巴打報喜喎

都未派

頂住呀,咪灰心

真係未派 唔好比假希望我
收到風唔少frd都收到cityu linguistics offer
我啱啱開咗個telegram grp
有興趣嘅巴絲可以交流下
https://t.me/joinchat/AAAAAA2_2vGgc2LcDydvJw

Linguistics同Translation/Chinese and history/cultural and heritage management都係同一個society 以上科目巴絲有興趣都可以入

CU engine yr1 entry
好想yr 1走到
Cityu yr1 L&T offer god
Poly yr1 LCC offer god
為佐一個ucg學位,我做牛做馬都可以嫁
求求offer god比個機會黎啦
上年dse考得5太好,今年我真係反省佐,比足心機甘讀
*GPA 3.93/4.0
多謝gpa god
報city細電既手足application system個度status會唔會轉waiting list個啲?
有冇人收到hku ba yr3 la?

哇。。
咁高唔會冇嘅
Cityu Im waiting list 😥 d人話係根據interview performance 黎放waiting list , gpa晤睇

咁我收得皮

IM應該係 我INTERVIEW普通但GPA3.66收到THIRDROUND OFFER

你係waiting list收到?

幾時收到架?😨

上星期

5你老母
甘你老母

5你老母
甘你老母

ppp ais offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞