17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Offer god gpa god
多謝CGPA神
再次多謝offer god賜我offer
求gpa god比我all pass+cgpa 3.2
meet到offer一定會放city eng

3.2有幾難meet呀 咪hold住個offer啦
AIS幾時出 等到我好心急

真心咩

你幾時出gpa? 希望你考得好好

過多半個月左右
我本身係一個好悲觀嘅人
成日都好擔心

過多半個月左右
我本身係一個好悲觀嘅人
成日都好擔心

傻豬黎的 比d信心自己啦!

咁我收得皮

IM應該係 我INTERVIEW普通但GPA3.66收到THIRDROUND OFFER

你係waiting list收到?

幾時收到架?😨

Waiting list offer我見好似岀過2次 不過都冇我份,鬼婆應該比左負分我

唉 無書讀啦

我表現應該好差

上一round IM派offer應該係上星期四
Cityu cm offer god
聽日一定要有呀
ugc offer god
Gpa god
求你保佑我順利畢業meet offer
City u
Edu
Bu
Lingu
city linguistics 我等你
SPA / PPP / AIS
CU engine
Offer
緊急一問

Poly Non-jupas

係咪星期三夜晚12點正update?

有offer係咪會有電話msg/email通知?

緊急一問

Poly Non-jupas

係咪星期三夜晚12點正update?

有offer係咪會有電話msg/email通知?

Email 0000幾分鐘後有
Sms就第二朝
求求offer god 賜我同男朋友 UGC offer🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
只求齊齊有city/poly讀🙏🏻🙏🏻🙏🏻
SPA/PPP/AIS/AppSoc🙏🏻🙏🏻
收到offer重新做人🙏🏻🙏🏻戒甜品戒肉半年
AIS幾時出 等到我好心急

真心咩

完全真心
pppp offer god and ais offer god
深夜拜offer god
Cityu offer god
Polyu offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞