17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
再次多謝offer god賜我offer
求gpa god比我all pass+cgpa 3.2
meet到offer一定會放city eng

3.2有幾難meet呀 咪hold住個offer啦

你幾時出gpa? 希望你考得好好

過多半個月左右
我本身係一個好悲觀嘅人
成日都好擔心

巴打你cgpa 3.2?收到咩科offer?

過多半個月左右
我本身係一個好悲觀嘅人
成日都好擔心

CGPA 3.2好難咩......?
利申: 岩岩好3.2左右 第一年chur盡 第二年全年都hea緊
gpa god >3.8
City ling
其實我想問下咁多位巴絲
小弟黎緊想轉校報non Jupas,想報樹仁,恒商,公大同Thei,我知道樹仁同恒商既Deadline,但係我唔清楚其他2間既報名deadline,所以想問下有冇巴絲可以解我心裏那個迷......
順便想問埋公大網上報名點玩

其實可以入黎TOP UP, SF post呢度交流下
https://lihkg.com/thread/190682/page/24?ref=android
乜hku ba senior year開始派啦咩? 見到樓上有人咁講
City tvb offer god
上一次出現已經係19號 我真係好想讀呢科
GPA god OFFER god
GPA > 3.8 god
到而家都收唔到offer,其實我係咪應該send email去問下?

過多半個月左右
我本身係一個好悲觀嘅人
成日都好擔心

CGPA 3.2好難咩......?
利申: 岩岩好3.2左右 第一年chur盡 第二年全年都hea緊

我本身唔係3.2
3.2係condition
今個sem啲科好難所以好驚
有冇人in左poly chem tech year one entry?
有冇人DSE英文lv2,冇考IELTS都有ugc offer?可唔可以講埋CGPA幾多?
有冇人DSE英文lv2,冇考IELTS都有ugc offer?可唔可以講埋CGPA幾多?

你yr幾 點解唔考
GPA God
懇求祢保佑我順利meet HKU conditional offer >cgpa3.3

你yr幾 點解唔考

year2了,考過兩次都係5.5

你yr幾 點解唔考

CGPA啱啱好過3多dd
CityU offer god
non-ju city enf group
https://t.me/joinchat/AAAAAENfeB4c1UvI-GIkmA

Pish
有冇未入grp嘅人頭先收到city enf yr1 offer?

你yr幾 點解唔考

im 幫到你

DSE 中英文2左 無考IELTS... 有教大 水泡 GES offer

BTW: BUCIE History CGPA 3.31 (勿相認)

跪求AIS offer, 有就即刻放返GES 出黎

你yr幾 點解唔考

我都係5.5 但已經收到offer
有冇人in左poly chem tech year one entry?

你邊度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞