17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
出完grade個gpa跌左
Poly Shipping offer god

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

3.4x變左做3.3x 差一科未出
睇下彈唔彈得番上3.4

cccu?

求gpa god保佑我順順利利畢業meet condition
最好cgpa 仲可以過3.4

最後希望暫時未有offer既朋友們同連登一眾巴絲到最後都有offer齊齊入UGC!!!!

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

睇下彈唔彈得番上3.4

我好好彩 原本得3.0
但今個sem有3.5 所以宜家有3.13
Offer god 眷顧下我地啦

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

睇下彈唔彈得番上3.4

cccu?

我乜都未出
希望下個月都可以同大家講我meet到offer
雖然冇咩可能
gpa god all pass+cgpa3.2

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

睇下彈唔彈得番上3.4

我好好彩 原本得3.0

3.13難d啵
佢conditional offer都3.2

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

睇下彈唔彈得番上3.4

我好好彩 原本得3.0

3.13難d啵

我係Poly hd架
meet offer係3.0 我d同學好多3.0x都有offer

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

睇下彈唔彈得番上3.4

我好好彩 原本得3.0

3.13難d啵

我係Poly hd架
meet offer係3.0 我d同學好多3.0x都有offer

如果我一早考好d就好

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

睇下彈唔彈得番上3.4

我好好彩 原本得3.0

3.13難d啵

我係Poly hd架

好多3.0x都有係咩玩法
3.4比下offer我好嗎

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

睇下彈唔彈得番上3.4

我好好彩 原本得3.0

3.13難d啵

我係Poly hd架

好多3.0x都有係咩玩法
3.4比下offer我好嗎

Poly jupas hd同出面asso課程唔同架
Poly hd難好多 出面post都有講
Gpa god
Gpa,chpa>3.3
認真問 city banl同finance 邊個好啲
Hku nursing offer god 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
City chinese係咪冇望 冇乜人提
ais ling
offer god

巴打cgpa幾多?
我朋友3.1有city chinese offer
GPA過3
cGPA 過3
meet conditions
仲有三科
ppp offer god
Hku nursing offer god
CityU IM offer god
GSCM 幾時再派
poly a&f係咪派哂?
就黎要交shitty留位費
Cityu cm offer god
想問meet唔到condition既話留位費有冇得退返?
gpa god
all pass+cgpa3.2
求奇蹟出現
其實ppp係咪已經派哂
有冇人知LingU BA offer出左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞