17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
緊急一問

Poly Non-jupas

係咪星期三夜晚12點正update?

有offer係咪會有電話msg/email通知?

Email 0000幾分鐘後有
Sms就第二朝

thx!
ppp係咪唔派啦
到而家都收唔到offer,其實我係咪應該send email去問下?

巴打以我所知真係冇yr1收到cu engine offer,問過上年yr1上左engine嘅師兄,佢地都話上年四月左右已經收到
Ppp ais offer god
Gpa god
Gpa,cgpa>3.3
今個sem 有一科A- 左
其他兩科要A晒先拉到上3.8
Gpa god
Ais God 求眷戀

ppp
Offer
星期五已到,ppp offer god
可能ppp已收夠人
Offer God
有冇人in左poly chem tech year one entry?

你邊度?

??
有冇人DSE英文lv2,冇考IELTS都有ugc offer?可唔可以講埋CGPA幾多?

你yr幾 點解唔考

year2了,考過兩次都係5.5

im 幫到你

就係等緊IM interview
好驚因為冇IELTS而冇interview
有冇人DSE英文lv2,冇考IELTS都有ugc offer?可唔可以講埋CGPA幾多?

你yr幾 點解唔考

我都係5.5 但已經收到offer

係meet到offer有書讀嗰隻?
巴打可唔可以講係咩offer

你yr幾 點解唔考

CGPA啱啱好過3多dd

3頭難D wo, 除非interview勁好

希望IM畀interview我啦
Ppp ais offer god

ppp係咪唔派啦

唔派就快撚啲unsuccessful
唔使煩

你yr幾 點解唔考

CGPA啱啱好過3多dd

3頭難D wo, 除非interview勁好

希望IM畀interview我啦

同你一樣呀巴打
但係IM仲會派interview?

你yr幾 點解唔考

就係你想要嘅im
first round offer

你yr幾 點解唔考

就係你想要嘅im
first round offer

有fd英文2無報ielts都有offer
BOM重係UNDER REVIEW
有冇人知BOM應該打邊個電話問

巴打琴日問左bom?
Ielts 有6.0 考唔考多次好?會唔會太遲
想追6.5 好似穩陣啲
gpa god
Cu nursing 有冇人收到offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞