17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
想問下而家都未有offer既話,interview 表現一般
個professor會唔會睇埋你sem 4既gpa? (假設GPA升得多既話)

無人會知 認真

巴打咩gpa食n手飯

想問下而家都未有offer既話,interview 表現一般
個professor會唔會睇埋你sem 4既gpa? (假設GPA升得多既話)

無人會知 認真

巴打咩gpa食n手飯

無人會知 認真

巴打咩gpa食n手飯

無人會知 認真

巴打咩gpa食n手飯

gpa god >3.8

無人會知 認真

巴打咩gpa食n手飯

想問下如果accept左city其中一科嘅offer,之後仲有無可能收到其他科嘅offer???
想問如果accept 左city商科嘅offer,之後仲可唔可以收到其他科嘅offer???
想問如果accept 左city商科嘅offer,之後仲可唔可以收到其他科嘅offer???

可以
city eng stud幾時出

出左3 round
想問而家仲未有offer,係咪可以準備gap year

我諗係 日日都諗緊呢個問題

I'm ready

唔准咁快認輸呀你班hihi

求gpa god保佑我順順利利畢業meet condition
最好cgpa 仲可以過3.4

最後希望暫時未有offer既朋友們同連登一眾巴絲到最後都有offer齊齊入UGC!!!!
Offer
city ling
Offer god pls forgive my late application

I'm ready

跟機
其實N手飯月份根本未到
去到7,8月先係N手飯高峰期
當然希望大家早早有OFFER
但無既都唔洗太擔心住
the N-hand-rice is yet to come
撐住!!!

I'm ready

跟機
其實N手飯月份根本未到
去到7,8月先係N手飯高峰期
當然希望大家早早有OFFER
但無既都唔洗太擔心住
the N-hand-rice is yet to come
撐住!!!

多謝巴打
其實想問AIS最低收幾多
如果GPA得3.2X係咪N手飯都食唔到
GPA過3
cGPA 過3
meet conditions
收到風唔少frd都收到cityu linguistics offer
我啱啱開咗個telegram grp
有興趣嘅巴絲可以交流下
https://t.me/joinchat/AAAAAA2_2vGgc2LcDydvJw

Linguistics同Translation/Chinese and history/cultural and heritage management都係同一個society 以上科目巴絲有興趣都可以入
收到city linguistic offer
cgpa3.6
即刻係地鐵喊左出黎,等得太耐了

報ctls ocamp呀
收到city linguistic offer
cgpa3.6
即刻係地鐵喊左出黎,等得太耐了

報ctls ocamp呀

深夜拜offer god
Cityu offer god
Polyu offer god
Gpa god
Cityu offer god
Bu offer god
ppp 我知道你係會出比我架
我等你
GPA GOD CGPA過3 順利畢業meet conditional offer
ppp 我知道你係會出比我架
我等你

ppp offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞