17/18學年Non-jupas&副學士專區(56) offer神快啲派offer同N手飯

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇人知edu psy放左2手飯未?
Lingu psy出左offer未?

有fd 收到Edu second round
但應該仲有大把人未放

係咪有interview?
我fd到而家都冇interview係咪冇機

Edu 一早in哂 lingu就兩星期前既事
CM OFFER GOD

但應該仲有大把人未放

即係冇機?
出完grade個gpa跌左
Poly Shipping offer god

但應該仲有大把人未放

即係冇機?

我自己有in同一直過3
而家我未收到...可能我in得差la...
恭喜收到City Linguistics嘅巴絲
想問下有無巴絲GPA>3.6都係未有City Ling Offer?

恭喜曬!
有冇報Yr1 升CU Engine Yr1 GE巴絲打有OFFER?

應該仲未派yr1呀巴打
Cuhk pac 係咪派咗 interview同offer? 收唔收year 1?

巴打邊間CC?
利申3.63 一心想讀Ling Poly ESP無accept到而家都未有Offer好驚

3.7HKU穩 好似係

我到頭先為止都係一個offer都冇,然後收到city linguistic
唔好灰,生命有希望,希望你都可以體會到,灰到一個點然後突然間收到offer果種激動

巴打邊間CC?
利申3.63 一心想讀Ling Poly ESP無accept到而家都未有Offer好驚

3.7HKU穩 好似係

我到頭先為止都係一個offer都冇,然後收到city linguistic
唔好灰,生命有希望,希望你都可以體會到,灰到一個點然後突然間收到offer果種激動

我都想試下收offer係咩滋味

巴打邊間CC?

3.7HKU穩 好似係

好快有架喇

我上年收offer係八月三號

我信你地有

巴打邊間CC?

3.7HKU穩 好似係

好快有架喇

我上年收offer係八月三號

我信你地有

唔係同一科
食完飯拜拜offer god

Hku journalism
Bu commu
City Tvb #[adore]#fs#[adore]#fs #[adore]#fs
CGPA>3.6
ppp offer god
希望你後日會出offer
I Love Offer God!!!
Offer god
會放返hku ba出來
ching們加油
hkuba year 1
cityu
gpa >4.0
Meet 到condition la
感謝offer god
多謝GPA god
應該meet到condi 多謝gpa god

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

3.4x變左做3.3x 差一科未出
睇下彈唔彈得番上3.4

巴打gpa幾多
我諗住後日打去問呀

3.4x變左做3.3x 差一科未出
睇下彈唔彈得番上3.4

cccu?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞