[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有條仆街叫零課玩家
但係勁多神裝 昆我入去
有條仆街叫零課玩家
但係勁多神裝 昆我入去

有條仆街叫零課玩家
但係勁多神裝 昆我入去

中過伏

呢個好味 排90得9400戰力

呢個正野黎
今個禮拜打咁多個唯一個個戰力低過我既人
最右個個伏到仆街

呢個正野黎
最右個個伏到仆街

最左之前無留意佢破陣屌嬋

俾佢清場

呢個正野黎
最右個個伏到仆街

最左之前無留意佢破陣屌嬋

俾佢清場

除左隻貂蟬全部廢物黎
不過有一次比佢擋曬禁擊豬左
好後悔刪左個6+7星武器首抽account, 依家刷左3日都未刷得返黎開局
好後悔刪左個6+7星武器首抽account, 依家刷左3日都未刷得返黎開局

唔好刷啦

唔好刷啦

6+7其實已經好好彩

唔好刷啦

唔得, 我要嬴在起跑線

50分

唔好刷啦

唔得, 我要嬴在起跑線

咁你刷到連擊武器先開始啦
郝昭 李典 貂蟬圍一個郝昭都輸
貂蟬打佢可以一直miss到賈詡冇曬mp放禁擊
貂蟬尾刀個下又會心
賈詡 李典 貂蟬圍一個郝昭都輸
貂蟬尾刀個下又會心
徐晃真係好正 插到郝ching全部能力下降哂 轉禍為福都冇用
賈詡 李典 貂蟬圍一個郝昭都輸
貂蟬尾刀個下又會心

我頭先都打到剩一隻郝ching 不過選擇降佢爆發力 唔用禁擊
佢走黎打我廚房 比我廚房反插兩野 變左降攻降防降爆發
徐晃真係好正 插到郝ching全部能力下降哂 轉禍為福都冇用

升廚晃棄李典算了

升廚晃棄李典算了

見異思遷
好野 比郝ching拖得太長時間 彈左game
發覺呂ching真係低能
次次7成都比我混中

呢把係咪傳說中十字騎救星+ 張飛神器

很想要啊! 巴打快練 張飛level 60已經可以開奮戰爽一下 五轉自帶穿透 全方位無死角咁劈四面

很想要啊! 巴打快練 張飛level 60已經可以開奮戰爽一下 五轉自帶穿透 全方位無死角咁劈四面

張飛把專武丈八矛都不及尖鈀 五轉直缐三個 打pvp有幾可 反而成日畀ai屈斜角

升廚晃棄李典算了

見異思遷

不嬲都推介廚房佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞