[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
其實點解冇人用呂蒙
佢裝左精轉攻寶劍仲痴線過貂ching
其實點解冇人用呂蒙
佢裝左精轉攻寶劍仲痴線過貂ching

鬍鬚佬
其實點解冇人用呂蒙
裝左精轉攻寶劍仲痴線過貂ching

其實點解冇人用呂蒙

歐洲ching以為個個都有靚裝
冇寶合冇裝升
唯有建設社會
其實點解冇人用呂蒙

不過我一樣係用陸抗 手短就是柒
其實點解冇人用呂蒙

禁擊完一樣都係秒
其實點解冇人用呂蒙

禁擊完一樣都係秒

都督命中好低不如用返貂蟬算啦
有冇人第5隻五轉唔升奶 反而升d輪換武將先

我係 升緊月英 之後關羽 陳群應該會做萬年4階

暫時想升郝昭/屌嬋/甘寧
實用程度:郝>屌>甘
我愛既:甘>屌>郝

郝ching諗住卡80先
屌升緊做打手頂走弱智典韋
升完貂ching唔知升鄧艾定徐晃好

甘寧同貂蟬都係靠連擊加破陣搵食 高攻高命中低防
甘寧得水場op 貂蟬個個場都唔差 水場都有110/120
除非一齊上陣 輪替嘅話其實分別唔大

鄧艾其實係坦 冇再反擊槍就唔勁 有郝昭其實唔洗升佢

其實鄧艾配先發好勁

技能唔夾
先發要夾無反/主動攻擊先勁
8rd一粒雨都無
其實點解冇人用呂蒙

禁擊完一樣都係秒

都督命中好低不如用返貂蟬算啦

其寶貂清都唔高
打冇buff防禦率衫既賢者都只係得90%
打近戰通常都只係得7x 好少會8x(冇加防率裝)

其實鄧艾配先發好勁

技能唔夾

Ching 係咪唔會用鄧ching 打手短既人 除非佢靠牆
諗諗下又想升劉備 始終男女劍係佢把專武
仆街中伏
揀中隻99 21星裝張任

其實鄧艾配先發好勁

技能唔夾

先發突破counter手短 坦上加坦
仆街中伏
揀中隻99 21星裝張任

ching龍99趙
劉勝白豬
唔撚玩

終於見到黃忠射我陸抗雙位數

終於見到黃忠射我陸抗雙位數

陸抗咁高防?
我隻陸抗係豆腐黎

其實鄧艾配先發好勁

技能唔夾

不如咁講 (隨機連擊爆擊miss唔係必然)
鄧艾可用技係 特攻免疫 連續反擊 突破攻擊
對方打你 你先發發動 因為唔係反擊 連續反擊失效
即係普攻一hit
連擊唔係必出 對方唔係一定靠牆 突破攻擊嗰30%即係等運到
ai呂布趙雲衝過黎會同你靠牆?
而冇左必連反擊 突破攻擊失去一次必定發動機會
到你打佢 情況同上面 又係等運到
負碌爆擊連擊MISS唔計 即係裝先發黎換一下無痛普攻?

我用再反擊 (我冇裝突破攻擊)
對方打我 我還手2hit 連續反擊100%+75%+30%
到我打佢3hit 普擊100%+還手100%+75%+30%
呢5hit係固定

你先發有咁痛嗎?
有先發仲玩鄧艾?

其實鄧艾配先發好勁

技能唔夾

不如咁講 (隨機連擊爆擊miss唔係必然)
鄧艾可用技係 特攻免疫 連續反擊 突破攻擊
對方打你 你先發發動 因為唔係反擊 連續反擊失效
即係普攻一hit
連擊唔係必出 對方唔係一定靠牆 突破攻擊嗰30%即係等運到
ai呂布趙雲衝過黎會同你靠牆?
而冇左必連反擊 突破攻擊失去一次必定發動機會
到你打佢 情況同上面 又係等運到
負碌爆擊連擊MISS唔計 即係裝先發黎換一下無痛普攻?

到我打佢3hit 普擊100%+還手100%+75%+30%
呢5hit係固定

你先發有咁痛嗎?
有先發仲玩鄧艾?

原來ching冇裝突破攻擊
咁就冇野了
曹操傳紅線斜谷之戰攻略話曹彰有得同吳蘭單挑
但係係game 入面曹彰係無法出陣 姐係點
曹操傳紅線斜谷之戰攻略話曹彰有得同吳蘭單挑
但係係game 入面曹彰係無法出陣 姐係點

原來係友軍
呢5hit係固定

你先發有咁痛嗎?
有先發仲玩鄧艾?

咁就冇野了

可能你淨係留意冇裝突破攻擊呢句
所以會錯意
100%+75%+30%
呢條數有計突破攻擊嘅傷害 可能你冇留意啦
我唔裝突破攻擊嘅原因
係因為擺位放buff同埋騎弓射3格
推開左就支援唔到
而你話打手短 你係冇受傷 對面一樣唔痛
等到對面5個過哂黎咪輸囉
呢5hit係固定

你先發有咁痛嗎?
有先發仲玩鄧艾?

咁就冇野了

可能你淨係留意冇裝突破攻擊呢句
所以會錯意
100%+75%+30%
呢條數有計突破攻擊嘅傷害 可能你冇留意啦
我唔裝突破攻擊嘅原因
係因為擺位放buff同埋騎弓射3格
推開左就支援唔到
而你話打手短 你係冇受傷 對面一樣唔痛
等到對面5個過哂黎咪輸囉

其實係講無傷攻擊,同傷害最大化邊樣好
單純計傷害一定係再反擊好,同樣情況都適用於呂布
瑜問孔明曰:「即日將與曹軍交戰,水路交兵,當以何兵器為先?」
孔明曰:「大江之上,以弓箭為先。」

劉宮!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞