[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
乜鬼野黎架

歐洲到咁

睇嚟隻game叫你玩董卓哈哈

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

肥仔董果招突破攻擊點配合到 隻馬既效果點先發到?

突進配隻馬 會心突破配把槍 完美組合

好撚歐洲呀屌
點解我就隻隻game都要課幾千先追到人地零課既實力
乜鬼野黎架

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

唔該晒 等我快D佔雍洲解鎖先 本來玩緊徐晃
乜鬼野黎架

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

好撚歐洲呀屌
點解我就隻隻game都要課幾千先追到人地零課既實力

多D扶呀婆過馬路, 就算呀婆唔駛過馬路都夾佢過
乜鬼野黎架

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

肥董配zoc 可以自由穿梭到最盡頭打,就可以多2x%以上傷害,加埋會心應該秒曬所有免疫會心以外嘅人
不過敏要食爆
見到咁多歐洲ching
我99rank 又抽埋曬堆伏野 4+4又永遠上唔到六
非洲到有d想棄驚
乜鬼野黎架

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

如果廚房玩得順其實繼續廚房玩援交都得
不過統敏要食爆
乜鬼野黎架

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

肥董配zoc 可以自由穿梭到最盡頭打,就可以多2x%以上傷害,加埋會心應該秒曬所有免疫會心以外嘅人
不過敏要食爆

平地MAP仲可以開多招突進去疊,兩下會心基本上平地120關羽都秒

說好的武器呢

好野黎架屌...

又好似真係幾好,命中率高咗唔少
不過血薄咗兩百

說好的武器呢

好野黎架屌...

又好似真係幾好,命中率高咗唔少
不過血薄咗兩百

打得中就打死人啦 薄血都冇所謂了
乜鬼野黎架

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

不過敏要食爆

平地MAP仲可以開多招突進去疊,兩下會心基本上平地120關羽都秒

突進攻擊+突破攻擊+突擊移動
三突肥董
乜鬼野黎架

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

不過統敏要食爆

你地成日講既援交係咩技? 引導攻擊?

歐洲到咁

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

不過敏要食爆

突進攻擊+突破攻擊+突擊移動
三突肥董

董ching 仲有地形輔助 打山打水都唔太蝕
呢位ching 應該就爆機

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

不過統敏要食爆

支援攻擊
https://youtu.be/6hEZ7pmDEEE
佢隻劉宮可以係咁射就係因為開左90lv 招技
槍兵 十字騎過左40lv 就自帶呢招

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

不過統敏要食爆

支援攻擊
隊友發動攻擊嘅對象係自己攻擊範圍內就會發動,造成平時60%嘅傷害量
發動支援嘅人唔會當你行動咗

一隻肥仔玩晒啦 齊晒裝

不過統敏要食爆

支援攻擊
隊友發動攻擊嘅對象係自己攻擊範圍內就會發動,造成平時60%嘅傷害量

例如我剩低兩賢者一弓,對面兩個賢者嘅話,我會用賢者直接物理攻擊去發動弓嘅援交,咁就60%+60%+100%傷害,好過用策打賢者扣得少少

不過統敏要食爆

支援攻擊

例如我剩低兩賢者一弓,對面兩個賢者嘅話,我會用賢者直接物理攻擊去發動弓嘅援交,咁就60%+60%+100%傷害,好過用策打賢者扣得少少

唔該咁多位清 玩遲左兩個月miss左好多野
好嬲 buff 隻公廁蟬 都唔buff 甄姬

屌蟬今日 5轉99
合左件6星20%狀態異常弓
留唔留好
留唔留好

6星除咗命中扇or 寶刀,都冇咩好留
除非 你練咗弓呢件係唯一武器
劉宮100%命中都可以援交miss3次,呢隻咩game嚟㗎
中毒免疫甲棄驚
升到 2500 分, 都係我 1.1%
幾多分先有 1 %...
留唔留好

6星除咗命中扇or 寶刀,都冇咩好留
除非 你練咗弓呢件係唯一武器

覺得禁策六星槍幾好用。。。

屌鬼叫冇七星咩 不過比呂布用黎打賢者 秒唔到都隨時禁到
連策 連唔連到禁擊 同 補血?
見到咁多歐洲ching
我99rank 又抽埋曬堆伏野 4+4又永遠上唔到六
非洲到有d想棄驚

係都我棄先 vip6比人屌打到
如果分解出左都收皮 真棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞