[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
開左周圍集中比滿寵

有人唔開架咩
幫武系加精神,神技黎

根本神技
教本 你地話 111 即係點解? 我見最多食到 100 本

而家上1%要幾多分?
開左周圍集中比滿寵

有人唔開架咩
幫武系加精神,神技黎

根本神技

屌要開既咩我真係冇開
教本 你地話 111 即係點解? 我見最多食到 100 本

而家上1%要幾多分?

即係武力智慧果啲能力食到111數值係最化算(台仔講), 但而家好多人唔鳩理會食爆100本架喇
屌那星 3次禁擊沉水香男女劍郝昭都miss曬
佢一turn 秒賈ching
之後殺埋滿寵司馬
差d比佢一打5
如果趙雲開埋20%策防,食爆智
效果會唔會好好
青龍頂唔頂到一次
thanks
效果會唔會好好
青龍頂唔頂到一次
thanks

20%個招必開
如果ai 十下青龍都擋到添
玩家用就唔g了
效果會唔會好好
青龍頂唔頂到一次
thanks

20%個招必開
如果ai 十下青龍都擋到添
玩家用就唔g了

即開
差唔多時間開呂蒙練
唔係會唔記得左
差唔多時間開呂蒙練
唔係會唔記得左

我呂蒙陸遜都琴日60咗
呢週水戰有好多閒情逸致玩演義練人
座城啲野升完比人搶左 再搶返返黎 會唔會變晒1lv
座城啲野升完比人搶左 再搶返返黎 會唔會變晒1lv

唔會,而且其實你無被搶野
人地搶到既係AI既錢糧,所以先有人互搶城刷野
點解成日洗d唔夠打既撚樣比我
曬晒d戰書
其實VIP果D數點除左打演義之外點先會加? 玩玩下自己升VIP2
岩岩我個老友中呢把,酸撚死我啦
岩岩我個老友中呢把,酸撚死我啦

好想做你老友
升緊賈ching上99 好慢 一陣就會忍唔住用印啪
見到你地咁多七星裝岩用真係好葡萄牙
我十件真係得兩件用緊 其中一樣仲要係西書

多冇用 我都係v8
但冇件頂

多冇用 我都係v8
但冇件頂

嘩 要樣樣頂
只求岩用既武器 防具是鳩但 輔助工具比哂150hp我都ok

多冇用 我都係v8
但冇件頂

嘩 要樣樣頂

我意思係先發,無反,連擊呢類無解裝備
我冇呢類無解裝備

多冇用 我都係v8
但冇件頂

嘩 要樣樣頂

我冇呢類無解裝備

如果有先發槍我一定全面停工 鳩衝孟達
只求岩用既武器 防具是鳩但 輔助工具比哂150hp我都ok

6星100血有兩件打死都唔拎黎合

多冇用 我都係v8
但冇件頂

嘩 要樣樣頂

我冇呢類無解裝備

如果有先發槍我一定全面停工 鳩衝孟達

仲拎緊豪龍膽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞