[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
水吋正呀 我呢d小薯竟然連11568戰既打得贏

我7win都入到頭50睇黎前面果班呂布輸得好惨
水場真係好西
又比返雙賢者屈 唔夠攻擊力
完全唔夠力,一場磨好耐,可以休息一星期了
請問
1. 角色盤既人物係咪一定要自己解? 開劇情唔會解到?
2. 司馬懿係咪越快開黎升越好?早期都有用?
完全唔夠力,一場磨好耐,可以休息一星期了

對我呢d彈game王最慘 拖得耐等於彈game
請問

1.係
2.唔止早期,大後期都有用,萬能插蘇
請問

1.係.劇情要用而你未開會玩唔到;早期除左曹操盤同最短路線開司馬可以用金之外(因為曹操傳要用+唔洗再等銀),最好用綠印開(要用銀)。不過每個武將盤會有兩隻限定只可以用金幣開既角(但唔代表勁)
因為有劍武
想練隻甘寧黎輪換呂布

已經2敗
法國有遠攻隊員個d隊都係硬骨頭黎
就算係辛評都好 個場咁窄冇zoc 根本打唔到佢
巴哈睇到

呂蒙傳 06-08
呂蒙 5120金

太史慈 06-22

公孫瓚 07-06
公孫瓚 6960金

嚴白虎 07-20

鄧艾 08-03
文鴦 6240 金

馬超 08-17
??

孫堅 08-31
黃蓋 5680金

袁紹 09-14
文醜 5520金
田豐 5520金

陸遜 09-28

孫策 10-12

黃忠  10-26

張飛 11-09

孟獲 11-23

陶謙 12-07
袁紹傳最煩 直情係要將一個勢力既武將重練
八奇之計

第三把六七星弩(靜止,混亂六星;扣兩種能力七星)
八奇之計

夠唔夠我支無反擊限制弩型先?
八奇之計

1坦 1道土 其他射射射
八奇之計

夠唔夠我支無反擊限制弩型先?

一把禁道具贏晒
如果李典禁道具改援交就尾機

屌你老味
如果李典禁道具改援交就尾機

弩兵有呢招咁弓兵弓騎同輕騎唔會有人用
趙雲傳只求過關要升到幾lv先夠做
趙雲傳只求過關要升到幾lv先夠做

先到lv.60好快姐, 唔洗計咁多啦
呢個禮拜可以輕鬆清曬啲演義
pvp 是但就得哈哈
淨係80既李典都射到對面班賢者個個回合都只可以開氣合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞