[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
準備挑戰極限夏ching送糧關

挑戰緊全三印?

挑戰緊全三印?

後面有99徐晃打 係前面幾關有難度姐
挑戰失敗
估計6隻60入去打都有難度
極限除左lv高左 連敵人都多好多隻
挑戰失敗

打得咁快
極限演義我正係打左三傻傳同埋張角傳
可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

最北果班輕騎第10rd出現
右邊既狼 係糧車到最後一條村先出 咁就唔好去住
下面班山賊暫時未知出現條件
挑戰失敗

打得咁快

鍾意打演義多過打pvp
挑戰失敗

打得咁快

鍾意打演義多過打pvp

千里行可能你好鍾意
岩岩試左場
對面隻呂ching第一rd比我禁擊 第二rd比我混埋 第3rd乜都冇哂 搞到我心忙腳亂差d收左皮 我隻呂ching掛住清緊人地後排

禁擊要每個回合放
混亂左要即秒 唔係通常都即解
之前香港不是強國ching都話正係禁擊就得 唔洗混

係,我次次貪心混賣就下rd解曬所以,禁擊反而直到永遠
後悔合走左擴大道具範圍果隻馬
打演義好有用
可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

騎兵我果陣係搵隻人卡佢地係河到

同小心張燕有沒羽箭

關鍵都係係糧車前卡好位,等班賊冇咁快埋到身
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先
仲有升rank等你可以佔多D地,提升收入
可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

同小心張燕有沒羽箭

極限?極限同普通差好遠 普通我清哂全場再行都得。。極限下面有成六隻山賊 自己都係得六隻卡條jj 右邊張燕果堆五隻仲要一開波就自帶加速
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先

衝RANK先..越早開晒D圖越好
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先

如果新手想課金
課咩最抵玩 同埋啲金係咪用黎抽寶物 定用黎開武將好
我見巴哈叫人盡快拎司馬同張角先
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先

衝RANK先..越早開晒D圖越好

知道
隻game啲人好似已經玩到好勁
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先

如果新手想課金

要課就課418 成長包同埋d定期卷最抵屌
張角司馬懿好快就開到 冇用金開既必要
金用黎抽寶通常都係中垃圾 留著先仲好 因為開武將效果須大量金 利申:我正係課左好少
Btw ching d歌世界級
可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

同小心張燕有沒羽箭

極限?極限同普通差好遠 普通我清哂全場再行都得。。極限下面有成六隻山賊 自己都係得六隻卡條jj 右邊張燕果堆五隻仲要一開波就自帶加速

我極限爆左啦,卡住去地唔好咁快行過黎,殺d下round打到糧車既人先

首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先

如果新手想課金

金用黎抽寶通常都係中垃圾 留著先仲好 因為開武將效果須大量金 利申:我正係課左好少

好 唔該晒巴打
我好鍾意唱佢啲歌 人又靚仔歌又好聽
可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

同小心張燕有沒羽箭

我極限爆左啦,卡住去地唔好咁快行過黎,殺d下round打到糧車既人先

求出場陣容等級
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先

如果新手想課金

冇錯金千祈唔好用係 開金技、教本箱、金幣角(非必要)以外,會後悔一生
如果你唔係一個忍得手嘅人,成長包可以70rank先課
首抽得啲廢野 開波算
新手係咪衝演義先

打下任務升到平均二十先

如果新手想課金

冇錯金千祈唔好用係 開金技、教本箱、金幣角(非必要)以外,會後悔一生
如果你唔係一個忍得手嘅人,成長包可以70rank先課

我正係課38一個月但係都on99用左大概20000金咁上下抽皇帝箱(全部3/4星)而家金技都冇金開
可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

同小心張燕有沒羽箭

求出場陣容等級

3傻60lv既話應該會輕鬆d

冀城之戰成日比弓騎射死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞