[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
多謝各位巴打 好多人答我 感激
咁我打住城先
我見你地都有升原創個3兄弟 劉宮個D都勁?

呢三傻上到60穩陣﹐曹營d演義都要出
升防守兵係咪主力升動物個堆就得

唔好晒錢晒糧去升

唔好晒錢晒糧去升

唔洗理住 升左啲將先?

唔好晒錢晒糧去升

唔洗理住 升左啲將先?

統一天下,其實守兵再無用

唔好晒錢晒糧去升

唔洗理住 升左啲將先?

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28475&snA=1360&bpage=2&top=0&ltype=extract&keyword=
睇完條link 就知比人打城係好事黎
所以所有守城兵都唔洗升 搵曬1lv 兵去守城引人打就等
升曬所有城45551之後有多餘銀糧就攞去升民心 會送皮繩公文
皮繩對前中期好有用 公文係後期就更加有用
至於冇資源既土城如果打完冇耐就比人搶番就唔洗同人互搶 因為土城一般都比較難打 打完都只係得極少量綠印 正式硬骨頭黎 留番d糧/體打事件仲著數
等到可以統一成個州先一次過搶番曬d 據點番黎
見到李嚴有招傷害範圍擴大
但佢本身槍兵唔係已經自帶隊穿後面一格
再擴大即係隊穿三格
見到李嚴有招傷害範圍擴大
但佢本身槍兵唔係已經自帶隊穿後面一格
再擴大即係隊穿三格

唔好晒錢晒糧去升

唔洗理住 升左啲將先?

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28475&snA=1360&bpage=2&top=0&ltype=extract&keyword=
睇完條link 就知比人打城係好事黎
所以所有守城兵都唔洗升 搵曬1lv 兵去守城引人打就等
升曬所有城45551之後有多餘銀糧就攞去升民心 會送皮繩公文
皮繩對前中期好有用 公文係後期就更加有用
至於冇資源既土城如果打完冇耐就比人搶番就唔洗同人互搶 因為土城一般都比較難打 打完都只係得極少量綠印 正式硬骨頭黎 留番d糧/體打事件仲著數
等到可以統一成個州先一次過搶番曬d 據點番黎

統一主要係覺得煩
打城池冇問題
但係d人主要搶港口
雍東司州搶黎搶去好煩
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

精 敏
呢位仁兄成日miss

THANKS

除非有7星混亂劍...否則呢個patch唔建議升都督

如果唔升貂嬋我覺得可以升陸抗既

陸抗都ok 嫁, 有mp 攻, 2連hit, 佢多貂嬋一個混亂, 我派隻80陸抗今個星期打前線, 幫我尾刀/混亂(miss 率有8成), 比人計策頂到一round, 拖到小小時間, 我可以用弓兵做輸出

係呀 我果隻80lv 拎把6星混亂劍
效果都唔錯~
本身未轉陣用典偉既~
之後水戰換左陸抗
勝率比之前高~
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

精 敏
呢位仁兄成日miss

THANKS

除非有7星混亂劍...否則呢個patch唔建議升都督

如果唔升貂嬋我覺得可以升陸抗既

陸抗都ok 嫁, 有mp 攻, 2連hit, 佢多貂嬋一個混亂, 我派隻80陸抗今個星期打前線, 幫我尾刀/混亂(miss 率有8成), 比人計策頂到一round, 拖到小小時間, 我可以用弓兵做輸出

係呀 我果隻80lv 拎把6星混亂劍
效果都唔錯~
本身未轉陣用典偉既~
之後水戰換左陸抗
勝率比之前高~

唔夠舞姬好而家個版本,算係弱勢兵種,混亂基本上唔會多過1rd,好多時即解

唔好晒錢晒糧去升

唔洗理住 升左啲將先?

統一天下,其實守兵再無用

統一左唔會再有得打城?
呂布有連反武
金環有無反武 升邊隻先好
兩隻都無甲
再破8奇計

防具日出防具

再破8奇計

防具日出防具

你就係火鳳
再破8奇計

防具日出防具

呢件野岩邊個著
再破8奇計

防具日出防具

呢件野岩邊個著

魏延?
再破8奇計

防具日出防具

呢件野岩邊個著

張飛
再破8奇計

防具日出防具

呢件野岩邊個著

張飛

我仲有架金銀車架
一回合回20%
再破8奇計

防具日出防具

呢件野岩邊個著

張飛

我仲有架金銀車架
一回合回20%

一回合回20%+15% = 35%
再破8奇計

防具日出防具

呢件野岩邊個著

張飛

我仲有架金銀車架
一回合回20%

一回合回20%+15% = 35%

金銀車得5%
所以係一共20%
收野啦巴打們
岩岩收左120寶箱卷﹐抽哂教本先
聽日有武器up, 今日定聽日合7星好
聽日有武器up, 今日定聽日合7星好

聽日啦
收野啦巴打們
岩岩收左120寶箱卷﹐抽哂教本先

屌120張都好吸引想抽寶物
不過一諗到3434就算
等99lv 300張抽寶物🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞