[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

對面一王四后
頭先挑隻金環三結,先發+無反+12格攻距,俾佢玩謝
聽日唔知夠唔夠錢升隻賈五轉
不過我諗呢個場升左佢都幫唔到好多
其實任務齊3印有咩用? 玩左幾日都未知
連續兩場比人青龍屈機
唔想打了 我等玩pve算

再唔出分解我del game呀

same here..今個星期一只係打左一場PVP, 入GAME收銀糧..熄GAME..一日3次..應該好快棄GAME了

呢個禮拜個map大家都好頹
連前十開嘅人都見到係第70 80嗰啲位

呢個map正

貂嬋屌打

唉 有靚裝至得架
我夠想練d可以屌打人既將 但冇裝練黎都曬氣

我都係得幾件普通七星,靠食教本谷勁隻貂嬋同徐晃,望到人地有先發同連擊武器好葡萄

教本食左幾多?
各位主公晚安💀
目前有發現到今日的補給獎勵【寶箱交換卷30個】發送錯誤【寶箱交換卷10個】,已通知相關人員確認中,有要等收集30個抽皇帝寶箱的主公可以先留著10個,預計確認好會再次補發漏掉的【寶箱交換卷20個】,造成各位主公不便,敬請見諒🙇🙇🙇。

same here..今個星期一只係打左一場PVP, 入GAME收銀糧..熄GAME..一日3次..應該好快棄GAME了

呢個map正

貂嬋屌打

唉 有靚裝至得架

我都係得幾件普通七星,靠食教本谷勁隻貂嬋同徐晃,望到人地有先發同連擊武器好葡萄

教本食左幾多?

徐晃滿,貂嬋差幾十本滿
聽日唔知夠唔夠錢升隻賈五轉
不過我諗呢個場升左佢都幫唔到好多

得弓兵得天下

呢個map正

貂嬋屌打

唉 有靚裝至得架

教本食左幾多?

徐晃滿,貂嬋差幾十本滿

邊度黎成千本
過左110真係加好少
唔敢加哂落同一隻度
其實任務齊3印有咩用? 玩左幾日都未知

事件滿3印 可以討伐 即係唔洗打直接收錢
每日有免費討伐次數 vip越高越多
演義3印有累計獎勵
過左110真係加好少
唔敢加哂落同一隻度

110 係110 本定係升左110 點技能?
過左110真係加好少
唔敢加哂落同一隻度

五圍個點數
過左110真係加好少
唔敢加哂落同一隻度

五圍個點數

111之後就大約兩本先1點

呢個map正

貂嬋屌打

唉 有靚裝至得架

教本食左幾多?

徐晃滿,貂嬋差幾十本滿

邊度黎成千本

定期券+將軍包,忍手唔抽箱
貂蟬金技mp攻擊同主動攻擊就必用,剩番果個位放咩技好
抽左百幾二百本都唔敢食住

加攻8% 應該最實用

加攻8% 應該最實用

我果隻70lv 開左減物攻 諗住第時上場著埋減30%攻既衫

加攻8% 應該最實用

我果隻70lv 開左減物攻 諗住第時上場著埋減30%攻既衫

青龍即死
加爆攻秒後排仲好

好耐之前食到咁 仲食d咩好
一開始玩開到張角既pool,但有好多角可以升好多選擇。係咪都係跟返第一頁巴哈啲推薦練角?定一開頭啲角只係用黎過渡呢?想跟自己喜好練郭嘉但又見你地無咩人用。有無話咩角特別強?

好耐之前食到咁 仲食d咩好

智食到精神有400以上防連策,攻敏都食爆佢,防就111應該ok,有剩先算
如果小科咩包最抵玩依家

成長包,有12萬金

唔見有既?
我發覺彈出黎既廣告包有D係商店度冇list出黎
一開始玩開到張角既pool,但有好多角可以升好多選擇。係咪都係跟返第一頁巴哈啲推薦練角?定一開頭啲角只係用黎過渡呢?想跟自己喜好練郭嘉但又見你地無咩人用。有無話咩角特別強?

開始基本都係練司馬曹操,其他你可以憑著愛
到啲人開始卡60先開始睇寶物諗主升邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞