[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
屌 尋日個日任都好似冇打
打左一鋪 想同d呂ching 講聲加油
屌 尋日個日任都好似冇打

神奇頂級超卓

係咪又係成日落雨
我唔想又見到渣住連策扇既青龍
點解我而家係個fb page留唔到言

你一把武已經等於十年活動獎勵

把槍幾好
畀關羽/廚房都幾夾

關羽啦有排buff 又慳返連反金技

比廚房可以一rd秒三隻 關羽就

連環緊係比有再反/會心
我推薦肥董,恐怖過呂布

董卓唔用都隨時秒 用埋連環咪又係秒一隻
未用過廚房係唔明果種插人串燒既爽快感

都係,連環槍最大化就係插多幾個,援交or有引導/破陣都幾爽

戰神徐晃齊晒

我好多日無解過

你一把武已經等於十年活動獎勵

把槍幾好
畀關羽/廚房都幾夾

連環緊係比有再反/會心
我推薦肥董,恐怖過呂布

戰神徐晃齊晒

同埋係咪冇不利地形 好似未見過佢100%以下

我好多日無解過

點解會送許可書 隨機架?

係咪又係成日落雨
我唔想又見到渣住連策扇既青龍

有落雨但我照用西書

我好多日無解過

係啊隨機會有

連環緊係比有再反/會心
我推薦肥董,恐怖過呂布

戰神徐晃齊晒

同埋係咪冇不利地形 好似未見過佢100%以下

冰面 90% 其他上山下海都得

徐晃配呢把野最強
貫穿 是但一隻死 可以引導攻擊再插多兩次
對方就算奇蹟生還 已經有4種能力下降
變植物人

當你有多兩個物理系隊友 又援交多兩次

關乳最多咪三刀.....

我決定呢週1%就好開心

我決定呢週1%就好開心

我都輸左比隻99甘寧未見過個名以為易食

我好多日無解過

係啊隨機會有

好似未見過 又蝦非洲居民?

我決定呢週1%就好開心

水軍d成長曲線其實幾靚可惜大部分地形都係負
輸咗四場終於有一場贏下

我決定呢週1%就好開心

水軍同山賊一樣咁惨

我決定呢週1%就好開心

水軍同山賊一樣咁惨

完全無人理
山賊起碼有許豬初期用下,水軍真係WFC
法國冇咩人用呂ching 想報仇都報唔到
法國冇咩人用呂ching 想報仇都報唔到

D人咁多武將輪換?
用呂布冇乜野姐 選返d趙雲呂布做對手 一樣咁打
水吋正呀 我呢d小薯竟然連11568戰既打得贏

無敵司馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞