[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

精 敏
呢位仁兄成日miss
就換隻翼德返黎先﹐岩岩用功績升哂馬妹妹
應該要儲3日先換到
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

其實冇 我第3隻關羽砌埋件防具先升得
而家準備餵教本俾陸抗先姐
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

精 敏
呢位仁兄成日miss

THANKS
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

精 敏
呢位仁兄成日miss

THANKS

除非有7星混亂劍...否則呢個patch唔建議升都督
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

精 敏
呢位仁兄成日miss

THANKS

如果唔升貂嬋我覺得可以升陸抗既
岩岩打完甘寧 兩刀斬埋黎﹐好勁下
想問都督類有冇巴打升?
如果餵教本應該餵咩好?
我準備第4隻升陸抗5轉

點解有咁多許可書。。

精 敏
呢位仁兄成日miss

THANKS

如果唔升貂嬋我覺得可以升陸抗既

陸抗都ok 嫁, 有mp 攻, 2連hit, 佢多貂嬋一個混亂, 我派隻80陸抗今個星期打前線, 幫我尾刀/混亂(miss 率有8成), 比人計策頂到一round, 拖到小小時間, 我可以用弓兵做輸出

升隻道士啦
甘寧好弱智 混亂完直接秒佢

升隻道士啦

興霸淨係打到水場但成九千金 好浪費

升隻道士啦

道士打pvp要自己用先勁,AI用等於打少個,瘋狂幫人補血

升隻道士啦

道士打pvp要自己用先勁,AI用等於打少個,瘋狂幫人補血

Ai輸自己又會唔扣分
冇所謂啦
新手銀幣完全唔夠
而家主力曹操 司馬 荀攸 許豬 李典
有無咩問題 21rank
新手銀幣完全唔夠

銀常唔夠慢慢玩就夠
呂蒙傳你地準備升咩人打
新手銀幣完全唔夠

許豬好揸,唔似原版咁屈
打pvp既話 滿寵低cost 過荀攸 可以free 番d cost 比其他隊員
曹操司馬李典都勁 可以升著先 不過谷邊個上5轉(99lv) 主要都係睇你遲d抽到咩裝
Btw 曹操司馬個兩副牌最好大部份都升到一定既lv 打演義/做太守
新手銀幣完全唔夠

許豬好揸,唔似原版咁屈
打pvp既話 滿寵低cost 過荀攸 可以free 番d cost 比其他隊員
曹操司馬李典都勁 可以升著先 不過谷邊個上5轉(99lv) 主要都係睇你遲d抽到咩裝
Btw 曹操司馬個兩副牌最好大部份都升到一定既lv 打演義/做太守

曹操打到演義果堆全部都升到60就得
新手銀幣完全唔夠

瘋狂打城升rank啦
雖然從來無人會唔缺銀
新手銀幣完全唔夠

許豬好揸,唔似原版咁屈

升埋曹洪同樂進﹐呢兩隻好似好硬下
其實呢兩隻D技幾靚
新手銀幣完全唔夠

銀常唔夠慢慢玩就夠

賺銀最快既方法係
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28475&snA=1360&bpage=2&top=0&ltype=extract&keyword=
升城就升到 內城4 金庫1 其他全部5就好停 再升有排都回唔到本
新手銀幣完全唔夠

瘋狂打城升rank啦
雖然從來無人會唔缺銀

當冇裝合同卡5轉﹐其實要用錢的地方都唔多
依家D銀同糧咪升返D 銀庫同糧庫上LV8
升左幾隻4轉同制武﹐工藝又冇哂
多謝各位巴打 好多人答我 感激
咁我打住城先
我見你地都有升原創個3兄弟 劉宮個D都勁?
郭嘉/賈詡應該升邊隻先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞