[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

最北果班輕騎第10rd出現
右邊既狼 係糧車到最後一條村先出 咁就唔好去住
下面班山賊暫時未知出現條件

騎兵我果陣係搵隻人卡佢地係河到

同小心張燕有沒羽箭

關鍵都係係糧車前卡好位,等班賊冇咁快埋到身

極限?極限同普通差好遠 普通我清哂全場再行都得。。極限下面有成六隻山賊 自己都係得六隻卡條jj 右邊張燕果堆五隻仲要一開波就自帶加速

我極限爆左啦,卡住去地唔好咁快行過黎,殺d下round打到糧車既人先

求出場陣容等級

3傻60lv既話應該會輕鬆d

冀城之戰成日比弓騎射死

懶得升咁多人 如果d敵人係哂一個方向就好 淵哥用戰書秘書打鳩死哂佢地

其實6星廢嘢仲好,咁先唔會猶豫合咗佢
好嘢反而少咗料合成

好似係咁

好嘢反而少咗料合成

好似係咁

根本六星合到廢野都唔知有咩好屌
可能要打個時間差
唔知估得岩唔岩

最北果班輕騎第10rd出現
右邊既狼 係糧車到最後一條村先出 咁就唔好去住
下面班山賊暫時未知出現條件

騎兵我果陣係搵隻人卡佢地係河到

同小心張燕有沒羽箭

關鍵都係係糧車前卡好位,等班賊冇咁快埋到身

極限?極限同普通差好遠 普通我清哂全場再行都得。。極限下面有成六隻山賊 自己都係得六隻卡條jj 右邊張燕果堆五隻仲要一開波就自帶加速

我極限爆左啦,卡住去地唔好咁快行過黎,殺d下round打到糧車既人先

求出場陣容等級

3傻60lv既話應該會輕鬆d

冀城之戰成日比弓騎射死

懶得升咁多人 如果d敵人係哂一個方向就好 淵哥用戰書秘書打鳩死哂佢地

我劉宮80 步兵60 騎兵40,好彩有個曹休80可以一齊遠射
可能等遲少少劉宮五轉開援交會容易啲

好嘢反而少咗料合成

好似係咁

根本六星合到廢野都唔知有咩好屌

七星先冇仇報
混亂下round自動解
梗係禁擊好
混亂下round自動解
梗係禁擊好

對著趙ching 都仲係要靠辛評
混亂下round自動解
梗係禁擊好

點解我隻呂ching著象裘都唔識避招
混亂下round自動解
梗係禁擊好

人哋象裘係真皮,自己嘅只係淘寶
混亂下round自動解
梗係禁擊好

AI先有
混亂下round自動解
梗係禁擊好

人地趙ching 高回避咁多仲要有ai 加持
所以對趙ching 都係輸多過贏
遲d有多餘許可書轉埋辛ching 上去屌打趙雲先得
混亂下round自動解
梗係禁擊好

你有咩炮咁巴閉
混亂下round自動解
梗係禁擊好

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋
混亂下round自動解
梗係禁擊好

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中
混亂下round自動解
梗係禁擊好

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中

比埋玉璽我就真係升辛ching 上去
擋丫拿
而家秒殺你

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中

擋丫拿
而家秒殺你

但冇連擊砲有玉璽都好sad
好彩淨係做10%咸魚
唔係打5場5場都比無裝都必連+爆擊司馬屈死真係爆血管
好彩淨係做10%咸魚

精神力低好易比佢連
混亂下round自動解
梗係禁擊好

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中

擋丫拿
而家秒殺你

就係想知咩炮一野秒到趙ching
好彩淨係做10%咸魚

精神力低玩家好易比佢連

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中

擋丫拿
而家秒殺你

連環炮加玉璽
有趙青就用辛ching
冇趙青就出李典
兩手準備

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中

擋丫拿
而家秒殺你

連環炮加玉璽
有趙青就用辛ching
冇趙青就出李典
兩手準備

但係而家冇玉璽

你有咩炮咁巴閉

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中

擋丫拿
而家秒殺你

連環炮加玉璽
有趙青就用辛ching
冇趙青就出李典
兩手準備

但係而家冇玉璽

即係無講過野

撚趙雲狗專用炮
就係睇唔過眼佢乜春都擋

必中

擋丫拿
而家秒殺你

連環炮加玉璽
有趙青就用辛ching
冇趙青就出李典
兩手準備

但係而家冇玉璽

即係無講過野

唯有唔揀趙清打了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞