[a/i]三國志曹操傳online(11)一車車都督準備做靶...

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
淨係80既李典都射到對面班賢者個個回合都只可以開氣合

無連擊?

每回單發都得?
淨係80既李典都射到對面班賢者個個回合都只可以開氣合

無連擊?

每回單發都得?

我本身有降雙能力弩同恰d仲未轉陣姐

屌你老味

關三刀出左海加埋斬400鬆d
Btw 我之前雪原場打過隻一模一樣既周ching 最尾對面死剩佢既時候我個個回合都打到佢0mp 佢會普攻打司馬

屌你老味

Btw 我之前雪原場打過隻一模一樣既周ching 最尾對面死剩佢既時候我個個回合都打到佢0mp 佢會普攻打司馬

關3刀裝地形馬 淨係用黎打法系同幫陸抗夾擊都幾好
睇到弓兵130想升劉宮上80

屌你老味

關ching 頂到ai一下青龍
遲d ching隻劉宮搞掂左加埋陸抗係水應該撚狗咁撚
好後悔刪左個6+7星武器首抽account, 依家刷左3日都未刷得返黎開局

唔好刷啦

唔得, 我要嬴在起跑線

咁你刷到連擊武器先開始啦

終於可以開局玩
btw, 件衫有冇用?

歐洲ching

搞到我想del game

每次開3個VM刷連刷左4日先有 代價係miss左好多活動獎勵

把槍爆左機架喇

嘩 比子龍正
今個星期水戰用徐晃同貂嬋,一回合清對面場
仲差3張許可就可以升劉宮啦!繼續努力推演義...

屌你老味

滿本司馬 放青龍
劈190智以上角色 每下未有200滴
食5野唔一定死
今場難搞﹐呂布變左垃圾咁﹐4刀都冇力

水上呂布

水上呂布

陸抗行水路勁撚遠斬到啲呂布混亂

屌你老味

滿本司馬 放青龍
食5野唔一定死

我隻貂ching著左6星+hp戰袍中曬5下青龍既話會得番幾十hp

屌你老味

滿本司馬 放青龍
食5野唔一定死

我隻貂ching著左6星+hp戰袍中曬5下青龍既話會得番幾十hp

差唔多啦
大部份頂得嘅職業到99都大約1000血
劈唔到1000 啱啱好死唔去好常見
而舞姬本身血少 見底好正常
p.s.尋晚遇到個裝血甲血飾物郝昭
17XX血 差d打到夠20round
屌頭先禁武將升級禁得太快冇銀都唔知搞撚到用左金 比番d金我呀
用李典撚人賢者真係好正
用李典撚人賢者真係好正

識貨
而家有125碎 好手痕
而家有125碎 好手痕

忍住啊我都忍緊等多75
而家有125碎 好手痕

忍住啊我都忍緊等多75

最怕係200粒都只係6星。。。
彈彈彈~

屌你老味

滿本司馬 放青龍
食5野唔一定死

差唔多啦
大部份頂得嘅職業到99都大約1000血
劈唔到1000 啱啱好死唔去好常見
而舞姬本身血少 見底好正常
p.s.尋晚遇到個裝血甲血飾物郝昭
17XX血 差d打到夠20round

禁擊最後先打唔好比佢開轉禍為福
有冇人第5隻五轉唔升奶 反而升d輪換武將先
有冇人第5隻五轉唔升奶 反而升d輪換武將先

我係 升緊月英 之後關羽 陳群應該會做萬年4階
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞