轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
幾十億過錯有點
都可能唔涉及
如果一定要還,銀行就幫你退埋啦
不過銀行唔肯咩飛,怕俾收款人告番轉頭
上連登真係日日有笑話
唔驚悶死
食緊飯睇到 笑到噴飯
銀行職員過錯就可以直接拎返
啲錢又唔係銀行 做咩要拎屎上身
自己錢都轉錯仲講俾教訓人
你知唔知搵人全名+地址要幾錢
樓主得1500狗100%唔可能會理佢,而家又冇左蘋果一係用錢叫人幫手起佢底囉,有得電話應該係有辦法既,爭在識唔識啫
自己入錯錢

比個教訓佢
樓主係咪入錯錢黨 想呃人錢
可能樓主係有錢佬
真係唔志在錢 要教訓人呢
冇話樓主有得救
我都覺得佢唔會追到
只係話(如果)搵到就冇得唔肯嘔返出黎
依家講緊係收款人喎
入咗人地戶口都可以拎得返?
如果可以拎得返的話
睇錯左
咁就唔得
你轉左比佢

就係佢既財產, 你迫佢比番你,你就意圖永久剝奪另一人財產
不如過15000比我教訓下我
如果洗左好似真係告得入
但佢唔洗齋擺係度唔俾返你好似吹佢唔脹
唔會咁計
你收左錢你要解釋到自己有理由收呢筆錢先會變左你財產
其實用空頭票的確可以做到假入數既效果
有人同我講入錯數既 我都會選擇叫佢搵銀行同我講 銀行同我講我就信你
轉左比阿偉仲想有機會拎得返
等佢過返俾你,但佢都可能唔過,咁咪報警囉
如果經銀行通知對方,就等個邊覆,需時都要個幾月到~
利申:試過,對方肯俾返我
銀行耍你 咪去 金管局 complain 佢
搞大佢 等佢點都要處理
錯收你900蚊果個人就真係慘,

俾你條傻西煩能住哂,仲要煩幾日,你個傻西又唔知自己又蠢過錯數又串過西,又似電話騙案,肯L定唔L理你條傻豬西啦,真係煩過西為個900,唔通哂時間理你咩,仲諗住報警。。。。佢報都報先過你啦,正傻西,而你仲諗住報狗有用。。。。

900蚊要人搞咁多野,你自己錯仲要人地哂時間要搞,你真係當自己黎明?真係唔吊唔鬆化。。。。。

你條傻西得一條路可做,就係求人俾返900你,無錯係求,做唔到就收聲啦

人地已經叫你從正常途徑,已經俾盡面應你機

你仲夠膽吊人。。。。。你真係唔吊唔鬆化

你on L79轉錯數,幾個人幫你汁手尾,麻L煩,仲要又蠢又串個下死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞