轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
我點撚知你係咪拎我ac 黎洗黑錢
唔洗諗啦~我之前過錯數俾條仆街~拖左成年話會過番數俾我,最後都係無咗件事,重改埋電話~唔俾番你咪當俾佢全家買藥食囉
筆數幾大
根本就係犯法
之前蘋果追而唔係報警,係因為呢個係刑事,如果報左,就會入司法程序,上庭果啲,官司費用會好高
請再次確定對方名字縮寫
A. Chan Txx Mxx
B. Cheung Txx Mxx
C. Chan Sxx Mxx
D. Chan Txx Nxx
玩電話叫佢夜尿啦 打到俾佢俾為止
啲人唔識玩咪要找蘋果,佢如果用咗啲錢唔比返你就係盜竊,刑事黎,唔好比狗撚到,找值日官佢就死死地氣做
係咁簡單就唔會咁多年以嚟一單真實個案都冇啦
唔通得你一個識搵值日官?
刑事打官司要自費?ching係咪搞笑
呢你老母加
如果銀行通知我話有人過錯錢俾我,我同意過返,銀行會唔會幫我過,定最後都係要我本人搞
點解唔直接copy and paste條友寫俾你嘅number
係要自己入一次
點知入錯
你要親自去銀行搞,銀行唔會直接過
我諗都係要下定決心入紙告佢, 俾個教訓佢
自己唔小心無對清楚就賴system security 問題
就係你呢啲人唔信就當冇
我話我試過,教過朋友又成功過,你唔信咪當冇囉

識得咁做係因為,試過公司都入錯錢比人,果次保安部啲退休狗帶我地去報案,佢找值日官講左一陣就叫人黎落口供
因為有晒電話地址,第二日啲狗一上門問佢2野就過返數

佢地用左個例子,有次解款車跌錢,啲人執左都係盜竊
啲錢唔係你既你就唔可以用/管有,無論人地做錯左咩定跌左
咁就有個傻仔俾錢我洗,真係爽
公司入錯數同個人戶口入錯數比較?
你都幾有趣
銀行會幫你通知嗰個人,佢唔肯比翻你既話可能會報狗,逼佢比翻你
咩叫呢加
邊度鄉下
我試過,我搵唔到嗰個人,好彩係銀行搵到,佢先肯過翻數
講就講左試過追得返
但呢度啲人見識少就當唔得 我都無話可說

問銀行拎你入錯錢既証明,要跟銀行程序果隻,唔係就咁一張入數紙果啲
報狗,佢一定用好多理由推你(好似呢度啲人咁話你錯追唔到)講明係盜竊係刑事,點都要報案,佢落左口供就點都要做野,有電話會打電話有地址會上門

試唔試自己決定,始終1500可能玩你幾日
最後點算 無還到?
轉數快會show姓同名頭一個字母,咁都唔睇就轉當交學費啦
你咩戶口number,我都想入$100落去教訓吓你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞