轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
你係黎明呀???你通知左就要理你???
唔識法律就收爹啦 聰明仔
你on9? 對方戶口裏面有咁多錢先容易解決 總之你唔知情用左 但係戶口仲有錢 就要還錢架啦
呢個真
就算真係正規程序追
人地要玩野都一樣可以合法玩到你嘔白泡
你個法律point係邊度?咩角色?咩途徑?有沒有合法理據?你搵咩人代通知?佢用咩收?

唔好同我講你whatsapp佢。。。。。
呢啲唔係理唔理我嘅問題 死on9 係法律問題 咁巴閉咪照用犯法囉
原來你堅on9~完
係講黑錢果啲姐
你告個電話號碼
你喜啦 告9對方 對方再還咋嘛 唔還先犯法喎 你問啲無謂問題做乜撚嘢 正一垃圾~完
打咁多字都唔知做乜
攞住兩間銀行封信 狗開file好快就收到
點證明我用我戶口原有d錢,係犯法
原來你堅on9~完~你搵交嗌既~無討論空間
你銀行通知咗你 你唔理就可以報警㗎喇
銀行會出信去你銀行 你銀行自然會搵你 你銀行覆返話搵唔到你或者點樣已經可以去搵差佬 唔洗同你講咁多
下次對多兩次acc no先好過數比人
萬一舊錢係污糟錢黎,經你一來一回洗白左,上到庭真係水洗都唔清
連登仔懶係醒咁樣 又唔係真係聰明喎 唔知做乜鳩 法律條文係咁寫就咁寫㗎啦 有咩好坳 係要將啲感情擺入去 感情用事 你覺得唔合邏輯 咪告上法庭改變條文囉
條友仲冇腦過babykingdom班師奶...
之前有幾單咁樣呃人洗白
依家轉錯錢冇銀行信應該冇人會理你
Are you serious? 點證明 你真係冇腦咩年代啊 經過電腦交易點樣都捉到你啦 你要經過銀行架嘛 有銀行就有record 你戶口有幾多錢剩低 銀行唔知? 你個腦係咪裝屎 平時無讀書 ? 你都要用個腦先有討論空間 咁基本嘅嘢都唔識 同你講埋 你戶口無錢你用左 都係要還錢————呢個係法律講㗎
佢應該無用過ATM過數啦
一樣嘅野
點證實佢唔肯還先
未還係唔犯法架喎
除非佢洗哂acc d錢連果1500都洗埋就有得傾
但你慢慢等下啦下
唔洗同你講咁多,
差佬叫得你去處理,已經係第十步啦,第十步之前都唔理啦,都可以"關我咩事,唔係我錯"
咁多人怕差佬既話,我地就唔會出黎撐黃絲啦,你藍屍黎?
事實係差佬叫你還都仲係未犯法,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞