轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
同銀行報告懷疑個戶口洗黑錢
無期限的,銀行只會打比你提醒你去做呢樣野
如果一個人係銀行office hour都要返工,唔通特登請al去做呢樣野?
咁等幾個月後銀行出信佢唔理先上黎再問啦
同係atm入數一樣架喎
銀行唔會幫你去搵差佬
樓豬理論上可以搵狗做野,但狗幫唔幫就另一回事
咁多年嚟冇係網上聽過任何一單自己入錯數之後班狗真係去告果條友,近期單親阿媽果筆學費都係蘋果用自己方法搵倒果條友
返工 vs 犯法 連登仔唔放棄 繼續搵point
兩邊都係垃圾
一邊連1500都唔比番人
一邊就盲既連個名都未對清楚就過數比人
你未睇過洗黑錢新聞咩?借你戶口洗錢?
佢入1500黑錢俾你
你過返1500乾淨錢俾佢
呢d先拉得最快呀醒目。。。。。

我都講左,你咁on9真係無討論空間
如果犯法咁點解果個單親阿媽要靠蘋果幫手追4萬蚊?
銀行出信好快 放心
佢似真on9
無啦啦人地搞錯入左錢比自己 原來已經係犯法
岩跟連登仔 下次唔小心入左10萬比人 當買個教訓 呢個係你嘅right 去保障自己 連登仔睇人仆街最開心 亂咁黎
睇你1500都要咁追既
你唔會有錢告佢
有無相關判刑案例
事實係你堅持唔得閒,放工銀行已關門,銀行會派經理去搵你簽名
好多人,返工唔聽得電話,冇時間蛇去銀行,冇理由人地錯,要幫佢汁手尾
對家冇覆 兩邊銀行都會出信叫你報警 而唔係銀行提醒對家去還錢 其餘留返比差佬做
Google一單case都冇,唔知以為佢係法官
上網search最多就搵倒蘋果問啲律師咁嘅情況會點處理
憑佢本事收嘅錢
以前睇新聞報紙 香港都發生過幾單 條女亂咁用錢買名牌 最收尾冇錢還 俾人拉咗
仲要得個1500蚊,仲要3唔識7whatsapp你, cap 2張圖,就沖出黎7住還,仲要搵n個不合理既理據。。。。
咁由你俾返樓主啦
都唔係好多姐。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞