轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
弱智真係唔覺得自己有問題
連登仔….. 佢唔還 咪證明咗佢唔還錢囉…… 你要視乎用咗幾多錢囉 幾多日之內還錢 法官定 你還唔到犯法 拉得88 咁當然你唔可以入錯錢 幾年之後先告人哋 有法律時限
戇鳩仔想偷換概念?
十步?一去銀行簽嘢二等收對家信三帶信去搵差佬
一個月內搞掂 輕鬆
駁唔到人 就黃絲藍絲 講埋俾你聽 呢啲case最容易處理 銀行一早有晒證據 甚至唔使蒐集 啲錢對方唔小心用咗 唔緊要 即刻比個日期你幾多日之內還 還唔到犯法~完
除非你真係證明到 個銀行戶口唔係你㗎喇
你呢個情況係個戶口要少過1500蚊,而佢又轉錯1500,而你要明知再用多過1500。。。。。以上出現3個明知。。。。。。

如果你戶口有十萬,佢轉錯1500呢?

你成日check住你戶口的?。。。。。。真係On9到冇討論空間

ps.你戶口冇錢,都仲有credit嫁,可以禁多1~2萬。。。。。。。
乜撚嘢呢加
真係弱智
我勸你都係收聲啦, 愈講愈柒

係咪中學未畢業?
連過數咁簡單都可以錯

你話唔blame vtm(佢嚴格黎講係自己申請)
可以blame邊個
個白痴仔仲拉埋怕差佬嚟講
喺呢件事上面差佬只係做架両 通知咗你你唔還你就犯法 最多你咪可以dum波鐘話得閑先落去簽名還錢 不過有期限唔洗旨意走數
我只要keep住戶口有千五 你就無得話我有偷竊意圖
我應承還吖 無過無講幾時 下世先啦
總之通知咗你有期限你唔落去簽個名還錢就係咁先
有咩好爭拗,總之收到銀行信先好理條蛋散,佢點WhatsApp電話煩你係無用既,直接block就得,9 成係騙徒
連登仔有一套自創法律 型~
第十步係差佬叫還,叫銀行叫你還
第十一步銀行再叫你簽名還,
第十二再約時間簽名還
第十三步仲唔還就肯定係犯法。。。。。。。啦
有期限
即係你會收到3唔識7既人whatsapp你,cap兩張圖,你就還?
連登仔講唔掂 又拉落去騙案 check 戶口 完未呀
傻仔
咁點樣刑事告佢?
你上面唔係講緊呢樣?
1500 萬就話者
1500蚊睇怕都追唔返
唔係。。。。

你唔係中學畢業呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞