轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
其實條友唔係check戶口都見到多左筆錢架咩
冇啦啦多筆數再同銀行confirm下都應該好易搞
不過條友唔肯都吹佢唔脹
用家問題自己唔check清都可以賴轉數快
咁用呢個方法洗黑錢咪得
可能要1500既 999999999倍=無限既金錢,根本你就輸硬。。。。。。

你憑咩覺得你會贏,或同律師傾完之後你仲有機會贏,定你錢無限多?

講真,留返d錢睇醫生啦,可能仲有得醫,btw, 人蠢真係會有藥醫???
過多二千比佢做獎金
求佢比返千五樓主😉
你預左呢d case唔係電話騙案??
唔係洗黑錢??
唔係呃人個人資料??

咁你先好教人啦
可以憎佢
搞咁多野對家分分鐘仲係到屌你拖9佢
如果轉數條友兩年後犯左國安法 , check 到個紀錄你同佢有來有往 , 要求你提供證據證明自己無辜 , 咁點算先 ? 你 whatsapp 紀錄會唔會咁神心 keep 到兩年 ?

1500 或者幾十蚊可能比較小數目 , 但如果成萬蚊 , 上面都有人提過 , 出事可能有洗黑錢嫌疑 , 你覺得到時候銀行會幫你 ? 抑或叫你自己搵律師 ?

最公道係出封律師信 , 當住律師面前交收/轉帳 , 當然一切律師費/交通費 , 入錯數既人負責 .
如果係唔識的,我會先入$1,確定對方收到後先入餘額
fps 都可以用account no + 收款人英文人全名
如果有aml問題銀行一早block你account,仲寄信問你退錢?
貪錢就貪錢喇
我果時銀行會俾返我睇之前個簽名係點
係囉 pps無登記過張卡點找到卡數
銀行系統出錯令你戶口多左錢 都可以問你拎返啦, 如果你洗左筆錢你係犯法tim

睇多d 新聞啦

不過條友唔郁筆錢你又吹佢唔漲
狗一定唔會幫手
屌你1500姐 搞咁多野
blame the victimon9jai
你唔識就唔好9 up啦!
害人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞