轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
正常都要經銀行出信 同被入錯錢嗰個人講
你on9?
整多個選項,開啟弱智模式
彈100頁,每頁唔同色大字
你現在要轉數畀Chan Txx Mxx嗎
Chan Txx Mxx, 你確定
幾多錢?
無銀行信我一概唔會理 就係咁簡單 。
有無清一齊撐對家撚爆樓豬
請再輸入一次對方電話號碼(仲要一個格入一個數字嗰種)
你點知佢幾時洗
咁你都幾好彩
佢直接比返你?定係經銀行比
轉錯數收唔翻呢個concept太過根深蒂固
只係狗同銀行都冇執正黎做
唔代表冇犯法
如果會犯法 之前蘋果就唔洗幫單親媽媽追返幾皮學費啦

不過你都可以話係犯法但班狗唔做野嘅
所以咪話佢可以拖
但其實點都要俾返
弱撚智 你自己入錯要俾咩教訓人
過數比人,我通常都check幾次個no.先confirm,係check到直頭覺得自己有強迫症果隻,所以,下次小心啲啦師兄
自己做錯野 仲要告人
仲惡過大國
呢加

唔係!
係logic錯哂!錯L哂!

第1.憑咩告人?憑咩覺得有證據?憑咩覺得你個證據合理?得佢自己,人地一句唔係我錯關我咩事,怕電話騙案,怕黑錢就得

第2.點解覺得個教訓係俾人??有咩人會信你個理據?得佢自己

第3.憑咩覺得會贏?輸係輸雙倍,得佢自己覺得

第4.小額錢債審裁會建議你(西走你),叫你先搵銀行,再搵差佬,叫你俾實質證據,咁小額最後都會叫你填form既

第5.憑咩覺得人地係"明知唔還"?得佢自己,以上"明知"同"唔還"係兩件事,有明知,唔知,未知,唔想知,唔會check,未得閒理。
另外有唔還,未還,事主叫肯定唔會主動過數,銀行叫都唔還,銀行打電話黎但唔信,銀行打電話黎先搵日得閒(打幾次都唔理啦),等銀行出信先簽名寄(得閒先啦),等銀行出信而收工後去銀行簽名(有時間得閒先啦,仲要銀行未收工),等銀行派人去佢公司搵佢先得閒簽名(得閒先啦,我要外出工作,再約),
即係基本上冇可能肯定到人"明知唔還",或用3年就可肯定

第6.憑咩覺得狗會開file做野??憑咩覺得會搵到有效證據??覺得一搞會搞幾多年??冇理冇據憑咩覺得差佬會落charge告人刑事盜竊?冇,得佢自己
要銀行或狗正式出信有文件白紙黑字
點知會唔會係屈洗黑錢
正解
冇理冇據
只要狗肯去銀行拎晒啲轉數紀錄就已經夠晒

Ps:肯唔肯睬佢去拎係另一回事
錯收錢果個,真係冇能辜辜受罪,仲要可能冇裝過轉數快apps

當未來,可能仲有多d類似轉數快apps, 轉錯cases更多,錯收真係堅堅堅超級無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞