轉數快入錯1500比人

592 回覆
18 Like 577 Dislike
都你果句啦
要收款人"自願" 嘔返筆錢先得
屌你老味 你真係弱智㗎喎咁都問得出
咁你想點?
每次用轉數快要做幾十個步驟?
銀行自己入錯錢你拎又反而你犯法,on99
你真係太唔小心。。。。

對方有權唔比返你的
當交學費
你搞到我想即刻check下自己戶口
Whatsapp問佢攞返
好彩佢都好人
因為我之後又轉錯咗比佢
自此就會認真望個名 啱咗先轉
利申:試過有人入錯數,都係要佢經銀行搞,無啦啦話入左錢俾你就信咩,你唔經銀行搞對自己一d保障都冇,仲on99 鬧人

Btw, 之前就係有單拎完人個人資料借錢。再扮轉數快過錯要人過番俾佢,最後就硬食左條數
咁多人奶野係證實有好多on9姐
Pps 點可能找錯
點解pps 可以找一個冇登記過的卡數?
所以我屋企唔買刀
切錯手指咪大檸樂
講真佢要經銀行搞係正常行為,都到封信仲要特登去銀行排隊幫你退錢,俾著我如果對面串77咪拖9佢一年半載你都吹我唔漲,聽樓主一面之詞真係唔知邊個係仆街,入錯數搞9人仲冇禮貌真係唔想幫
最後confirm時有名都可以錯?自己弱智怪邊個
如果佢真係答「唔肯」
咁佢已經可能有意圖永久地剝奪另一人的財產
Vic乜撚嘢tim 唔啱用咪去排櫃檯叫teller幫你逐粒字對清楚
自己入錯又唔對名走去話人安全性有問題

洗唔洗set七日冷靜期比你呀?
快又話快,慢又話慢
人地憑自己實力收款
而家係人地教訓你下次過數時對清楚資料呀 傻鳩
所以一定係交返比銀行處理

轉數快有名對照都錯就咪L用啦
唯有不斷打電話,瘋狂打電話
求佢轉返俾你
晒氣,你過錯數仲要賴9人,有咩事一定係經銀行先保障到自己,你話你過錯數我就要信啊,經銀行我仲要去排隊交番張同意書,你過錯數仲咁撚串我一句唔得閒拖你一年半載咪睇下邊個煩d,要怪就只可以怪自己柒仲要冇禮貌,年中唔少幾呢啦,筆錢都唔拎出黎你點告
銀行 都唔會寫包單 話啲錢係合法途徑來啦
只係話有人轉錯錢落去你到
到時有咩上身 邊個負責 點解要負呢啲風險?
有d銀行好煩
咩都要親身去分店搞
但係銀行又撞返工時間

如果真係咁
對方冇時間去分店搞退錢文件都正常

我自己都試過想解凍個戶口 結果過咗3個月先去分店解凍
樓主唔小心轉左比佢佢有權可以唔比番樓主嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞