網絡小說集中討論區【三】

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
有冇巴打追緊原血神座
另外想問有冇巴打有睇星際傳奇
果陣睇左d 之後冇追落去
值得追番?
有冇啲似一念永恆既推介
熱血打怪升lv得來又用輕鬆搞笑既文筆寫?

宅豬套牧神記唔知係唔係你杯茶,文筆算係輕鬆,但唔算熱血升級
其實大陸真係輕鬆搞笑既小說唔多,大多數所謂輕鬆既只係文筆下俗市井,或者擦邊粗口,睇得多會令你自己修養都降晒lv
想問下有冇d正常既奇幻或修仙類型小說,唔想再睇d明明作者設左個等級出黎,然後個主角就理閪你瘋狂越級殺人,都痴撚線。一本兩本都可以接受,但係本本都係咁就真係頂唔緊。
好似風姿物語個類咁,低level打高level可以唔洗死,但係唔會打得贏。
唔知咁既要求算唔算過份

五行天算唔算?
想問下有冇d正常既奇幻或修仙類型小說,唔想再睇d明明作者設左個等級出黎,然後個主角就理閪你瘋狂越級殺人,都痴撚線。一本兩本都可以接受,但係本本都係咁就真係頂唔緊。
好似風姿物語個類咁,低level打高level可以唔洗死,但係唔會打得贏。
唔知咁既要求算唔算過份

可以試下龍符
唔知咁既要求算唔算過份

可以試下龍符

睇龍符不如睇一世之尊
有冇啲似一念永恆既推介

宅豬套牧神記唔知係唔係你杯茶,文筆算係輕鬆,但唔算熱血升級
其實大陸真係輕鬆搞笑既小說唔多,大多數所謂輕鬆既只係文筆下俗市井,或者擦邊粗口,睇得多會令你自己修養都降晒lv

真係笑得出嘅得一念永恆同修真聊天室
有冇啲似一念永恆既推介

異常生物見聞錄囉
不過佢個節奏好唔明快

異常邊有升lv

其實當年希靈後期已經睇得出大眼珠子想點樣寫,係偵探戰爭日常都唔會係升級流
有冇巴打追緊原血神座
另外想問有冇巴打有睇星際傳奇
果陣睇左d 之後冇追落去
值得追番?

push
我見有巴打介紹龍使,好睇?
正常對決 正常展開 正常打完

好撚正

邊到有得睇?飄天文學有?
咩年代

好撚正

我反而覺得麻麻地,同類作品我不如睇六朝,起碼文筆好d

好撚正

我反而覺得麻麻地,同類作品我不如睇六朝,起碼文筆好d

當搞笑甜故睇都都ok
六朝嚴肅好多不過呢排水準麻麻
有冇扮豬食老虎既介紹,完左既

帝霸...雖然未完, 但夠你睇足一個月, 成二千幾章

去起點合埋眼是旦左click就有
呢排睇左本 進擊的大內密探
覺得都幾好睇

去起點合埋眼是旦左click就有

sbt
一世之尊同最強反派系統d劇情同設置差唔多既

邊個抄邊個
一世之尊同最強反派系統d劇情同設置差唔多既

邊個抄邊個

一世完咗好耐
最近大家有冇睇到D 好書可以推介下
目前我追緊,女巫,異常,修聊, 贅婿,特拉福俱樂部,
黎緊可能睇 革命吧女神同文化入侵異世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞