網絡小說集中討論區【三】

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
修真門派掌門路都ok,算係速食類種田書,有新鮮感
修真/仙俠
仲有 同凡人修仙傳齊名嘅百煉成仙
天蠶土豆嘅鬥破蒼穹 武動乾坤 大主宰 可以當三部曲咁睇
我吃西紅柿嘅莽荒紀都值得一睇
我欲封天係修真仙俠嘅必睇首選
以上都係大路多人睇其他隱世好睇嘅仙俠小說得閒再打

番茄既話我最鍾意既都係星辰變,莽荒記反而覺得無咁好睇,另外雖然唔係修真,但盤龍同吞噬星空都幾好睇

啱啱睇完星辰變 故事犯駁位比較多 我睇落去覺得唔順暢
tvb 竟然買嗰個咩三生三世嚟播

遲下會唔會買埋擇天記嚟播呢?

斗破出電視劇未,等左幾年

武動10月出

武動10月出

將夜好似今年出劇
想問有冇喪屍求生果類推介
想問有冇喪屍求生果類推介

末日刁民 都ok
不過睇睇下冇追
有冇人有睇曹賊
我覺得寫得唔錯不過後尾有啲爛
有無推薦?
一班人被逼玩遊戲,突顯人性果隻
好似鳥不起果種封鎖維園 海馬公園或者人性遊戲果d
睇緊三本小說已經好辛苦,成日都唔記得睇過啲咩
追十幾本嗰啲巴打點做到

睇睇吓就會記得
再唔掂咪google本書個百科gup吓
中二中三開始睇電子書睇到依家出黎做野
覺得依家好似本本書都跟住一個模式黎寫咁
吸引力冇以前咁大
之前睇過幾本幾本書印象都幾深刻下
係將中國神話又或者歷史放埋入故事到一齊寫
巫頌唔知大家有冇睇過?好似冇乜見有人講咁既
呢個作者寫既小說幾好睇
同埋有位叫耳根寫既我都覺得ok
仙逆 求魔等等
見好多人推淫術鍊金士
睇左幾集,又玩人形畜又玩孕咁重口味
調教還調教,唔洗整大人個肚先屌啊嘛
點解會咁多人鍾意?
冇人覺得重口味?
定係連登仔buy重口味

睇下朱顏血果D,你就知咩係重口味

BTW當年淫術鍊金士係少有戴綠帽既主角,

當年D YY文多數開晒後宮+個個處女,

係近年NTR盛行,差唔多睇襯甜文,10篇6,7本有綠帽情節

睇過其中一集朱顏血,的確重口味
但唔代表淫鍊就唔重口味

佢戴綠帽痴左線係咁上下

本身成個故事設定幾好,啲女都唔差
但係都要人扮狗扮孕婦,真係屌唔住
我想知後面係咪全部都係咁,係我就棄左佢算

美女犬作者興趣黎 由頭玩到尾
後面少左甜野 都無咁重口
不過都係可以棄 因為無尾

黑龍軍最後究竟會打成點啊? 個作者幾時肯出番黎寫,啱啱卡係最好睇果部份。

係 帥呆
真係寫得幾好
d淫野係變態左d

睇下朱顏血果D,你就知咩係重口味

BTW當年淫術鍊金士係少有戴綠帽既主角,

當年D YY文多數開晒後宮+個個處女,

係近年NTR盛行,差唔多睇襯甜文,10篇6,7本有綠帽情節

但唔代表淫鍊就唔重口味

佢戴綠帽痴左線係咁上下

黑龍軍最後究竟會打成點啊? 個作者幾時肯出番黎寫,啱啱卡係最好睇果部份。

係 帥呆
真係寫得幾好
d淫野係變態左d

我覺得淫鍊唔寫咸野都好好睇
個故事夠吸引

但唔代表淫鍊就唔重口味

佢戴綠帽痴左線係咁上下

係 帥呆
真係寫得幾好
d淫野係變態左d

個故事夠吸引

我好記得3族會戰
佢係戰場講個句
"我係戰場魔法師 亞梵提拉德爾"
型到爆

但唔代表淫鍊就唔重口味

佢戴綠帽痴左線係咁上下

係 帥呆
真係寫得幾好
d淫野係變態左d

個故事夠吸引

我好記得3族會戰
佢係戰場講個句
"我係戰場魔法師 亞梵提拉德爾"
型到爆

係,之後黑龍軍易主都好正
佢老豆都係撚狗
妻乃上將軍個作者
之前本 宅行天下 同 東漢末年立志傳 好正
有冇同好
追完裁決
見本野兩個月冇更係咪太監左?
妻乃上將軍個作者
之前本 宅行天下 同 東漢末年立志傳 好正
有冇同好

只睇過妻乃上將軍

三生三世抄的唔睇

套劇啲特效好垃圾
書荒中

得返一本得欲封天睇緊
一係仲連載緊 好頂癮

武動10月出

將夜好似今年出劇

係真唔係啊

演員表?
“一念永恆”好好睇,但點解打左個問號嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞