網絡小說集中討論區【三】

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
有冇盜墓筆記個類推介 呢排無書睇

茅山後裔,呢本高層次好多㗎
想問下用開ios既巴打係用咩app睇小說架?
屌你 修神外傳睇到差唔多1000都係煉氣中層
睇緊巴打推介既修神外傳就快1000話
男主入左傳香教開始就覺得膠膠地不顧後果勁衝動
搞到無咩癮繼續睇

係 前面都ok 本身覺得冇咩外掛都幾平衡 後面不停執到寶 希望修仙篇會好d
想問下用開ios既巴打係用咩app睇小說架?

追書神器 不過可能你要搵返舊版 新版好似冇得換源 變相一定要比錢
裁決 成3個月先更3章 寫得好都無用啦 幾時先決戰奧古斯都條二世祖呀
好想睇骨龍屌打黃金龍
第一本書睇英雄志
係咪冇結局啦
盧雲

我第一本都係英雄志,覺得好好睇,有人物描寫有劇情有深度,之後睇左唔少網絡小說,九成九太垃圾頂唔順,然後就書荒了。

所以覺得入門最好睇咗3少先
睇書個起點咁高會好慘

係好惨,所以第一頁可以提下啲新手
裁決 成3個月先更3章 寫得好都無用啦 幾時先決戰奧古斯都條二世祖呀
好想睇骨龍屌打黃金龍

開頭我覺得好正
一開始斷更就放棄
睇完狡猾的風水相師 有無同類既介紹?
好想睇骨龍屌打黃金龍

開頭我覺得好正
一開始斷更就放棄

寫左咁耐都未完?
修真聊天室,
依家都覺佢開始愈吹愈大
係咁寫新人物黎增加內容

都係主要睇佢點寫啲戇鳩劇情啫

最好睇係故事淨係過咗5個月

呢個真係癲 5個月五品 顯聖顯魔都做哂 手揸8品武 儒家聖人都唔夠佢來

而家終於講下宋木頭同古天庭條線算係有些少郁下主劇情

睇番第一話
想像唔到點解班大佬會咁正經
修真聊天室,
依家都覺佢開始愈吹愈大
係咁寫新人物黎增加內容

呢個真係癲 5個月五品 顯聖顯魔都做哂 手揸8品武 儒家聖人都唔夠佢來

睇番第一話

仲等緊睇松鼠航返現世睇班5品既反應

我覺得男主角仲人生大贏家過白前輩 明明白前輩出場禁op 而家變左送財童子

thx巴打 我都想搵盜墓筆記類似既書好耐,睇完佢我先再睇鬼吹燈
雖然鬼吹燈開先河係難D,但真係盜好睇D
見你咁講我即開茅山睇下先
修真聊天室,
依家都覺佢開始愈吹愈大
係咁寫新人物黎增加內容

睇番第一話

仲等緊睇松鼠航返現世睇班5品既反應

我覺得男主角仲人生大贏家過白前輩 明明白前輩出場禁op 而家變左送財童子

爸爸宋啲外掛好似仲多過白前輩

邊本 有兩本

邊本 有兩本

全部好似有五,六部,第一部應該係傳國玉璽,最後嗰部仲未有

thx巴打 我都想搵盜墓筆記類似既書好耐,睇完佢我先再睇鬼吹燈

恕我直言,呢兩本拍埋茅山度真係小兒科嚟。我直情懷疑個作者真係茅山後裔嚟,事關書入面嗰啲茅山理論/技法/歷史簡直係博大精深,我覺得唔係相關人士係連想像都做唔到(唔好以為睇過吓林正英啲戲就知茅山係點) ,仲要啲故事鬼咁精彩

邊本 有兩本

介唔介意講作者邊個 因為兩本唔同作者

鬼吹燈好睇好多wo

邊本 有兩本

介唔介意講作者邊個 因為兩本唔同作者

得一本㗎咋,條友叫大力金剛掌 聽講正職係廣告,唔係茅山師傅
點解驚悚樂園會有梁非凡
發生咩事
王國血脈
劍叩天門
放開那女巫

呢幾本都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞