網絡小說集中討論區【三】

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
飛天 道君
飛天 道君

書名黎?
飛天 道君

我覺得敗類好睇好多
點解驚悚樂園會有梁非凡
發生咩事

吔屎啦梁非凡
三天邊度睇到tvb啲劇集

劉醒句野係大陸變咗做惡搞素材好耐了

最好睇係故事淨係過咗5個月

呢個真係癲 5個月五品 顯聖顯魔都做哂 手揸8品武 儒家聖人都唔夠佢來

而家終於講下宋木頭同古天庭條線算係有些少郁下主劇情

睇番第一話
想像唔到點解班大佬會咁正經

仲等緊睇松鼠航返現世睇班5品既反應

我覺得男主角仲人生大贏家過白前輩 明明白前輩出場禁op 而家變左送財童子

爸爸宋啲外掛好似仲多過白前輩

睇睇下原來松鼠大學個度有個女朋友
以架神隱咗
點解驚悚樂園會有梁非凡
發生咩事

吔屎啦梁非凡
三天邊度睇到tvb啲劇集

劉醒句野係大陸變咗做惡搞素材好耐了

套野真係更新得好慢
儲左半年1日已經追到live
又要再等過

呢個真係癲 5個月五品 顯聖顯魔都做哂 手揸8品武 儒家聖人都唔夠佢來

睇番第一話

我覺得男主角仲人生大贏家過白前輩 明明白前輩出場禁op 而家變左送財童子

以架神隱咗

要重睇了
王國血脈
劍叩天門
放開那女巫

呢幾本都唔錯

頭2本有追不過 更得好慢

睇番第一話

以架神隱咗

要重睇了

當佢係人型冷氣機嗰個
王國血脈真係好正 有冇類似既書推介

睇番第一話

以架神隱咗

要重睇了

當佢係人型冷氣機嗰個

其實有無tg群?
最近開始睇歷史類小說
大陸係咪有限制唔比人改朝換代自立呢類野出現?點都要搞鳩日本已經係共識唔理,但主角一邊有能力自立推翻,一邊用on9理論去解釋唔去做真係好智障
一邊話身邊人先係最重要,一邊死都要生活係封建制度之下
有無巴打介紹一本自立為王推翻
其實有無tg群?
最近開始睇歷史類小說
大陸係咪有限制唔比人改朝換代自立呢類野出現?點都要搞鳩日本已經係共識唔理,但主角一邊有能力自立推翻,一邊用on9理論去解釋唔去做真係好智障

打唔曬就send左
有無巴打介紹一本自立為王推翻王朝既書?我睇過一本,但個本係虛構歷史
裁決 成3個月先更3章 寫得好都無用啦 幾時先決戰奧古斯都條二世祖呀
好想睇骨龍屌打黃金龍

開頭我覺得好正
一開始斷更就放棄

寫左咁耐都未完?

未 我諗有排 連教皇都未見到

睇番第一話

以架神隱咗

要重睇了

當佢係人型冷氣機嗰個

我一開始只係記得豆豆個個
飛天 道君

我覺得敗類好睇好多

敗類後面唔知做咩事
掛住食女食到過曬火

睇番第一話

以架神隱咗

要重睇了

當佢係人型冷氣機嗰個

條女好似唔當宋三浪係真正男友
過咗夏天可以88
其實呢d角色唔知出黎做咩,好似諸葛月
其實有無tg群?
最近開始睇歷史類小說

打唔曬就send左
有無巴打介紹一本自立為王推翻王朝既書?我睇過一本,但個本係虛構歷史

十國千嬌
繼續推佣兵的戰爭

啱啱睇到戲玉好激動
其實有無tg群?
最近開始睇歷史類小說

打唔曬就send左

十國千嬌

thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞