網絡小說集中討論區【三】

1001 回覆
31 Like 12 Dislike
一念永恆竟然咁多人中意睇

耳根由我欲封天中段開始"裝B"去到一念永恆都係咁 已經變左普通 升lv 越級挑戰 打寶既普通修仙小說
已經再唔係仙逆同求魔既耳根

耳杳根變左啦 我睇起點網啲大陸仔話耳根其實=二更 姐係一日二更 依加本一念永恒新章d水份多到仲要一日得一更

btw 講網絡小說點可以冇澤天記

擇天結局on99
tvb 竟然買嗰個咩三生三世嚟播

遲下會唔會買埋擇天記嚟播呢?

澤天記電視劇好垃圾
係買會唔會買斗破蒼穹
第一頁書list 放開那個女巫 最後兩個字倒轉咗
認真認為z大好想講一個完整既世界觀出黎
無限流只不過係襯托呢個世界觀既方法
鐘意呢個世界觀既人其實唔太在乎佢個(文筆、文藝性?)
就好似科學家通過研究了解世界
我地通過z大了解佢個世界觀

其實認真想鄭吒快d死
佢俾人個感覺真係不停掙扎 永遠搵唔到方向 有d為咗生存而生存 有d心up
更何況盤古死咗先有新世界啊嗎

永遠支持z大

岩聽

每一套作品要出色最緊要係世界觀

呢幾日睇全職法師
爽文套路 我估到後續發展
但依然想睇
好耐未試過睇爽文類有咁既效果

我都睇緊全職法師 算過得去啦
唐家三少個啲真係冇興趣睇
擇天個尾收得唔好其實
一係就排緊出二
一係就因為電視劇要改戲情
明顯有好多野無講

我寧願佢出2 想睇有容同長生

耳根由我欲封天中段開始"裝B"去到一念永恆都係咁 已經變左普通 升lv 越級挑戰 打寶既普通修仙小說

耳杳根變左啦 我睇起點網啲大陸仔話耳根其實=二更 姐係一日二更 依加本一念永恒新章d水份多到仲要一日得一更

擇天結局on99

我都唔滿意 結局好似話要就返電視劇所以就咁收尾 不過除左結尾其他都好掂
btw 依加大陸雪鷹嶺主同聖墟都幾紅 好似冇乜人提
有冇咩網遊類推介 好耐冇睇依類

雪鷹嶺主都係升級打怪刷裝備 最頂唔順佢係打完一個世界 仲要打另一個更強既世界

最尾都係想出game賺錢

擇天結局on99

我都唔滿意 結局好似話要就返電視劇所以就咁收尾 不過除左結尾其他都好掂

擇天記睇到東方欲曉棄左 值唔值得睇返

雪鷹嶺主都係升級打怪刷裝備 最頂唔順佢係打完一個世界 仲要打另一個更強既世界

最尾都係想出game賺錢

其實一開始唔錯 去到後期下下練功都幾千萬年起跳有啲頂唔順
有冇咩網遊類推介 好耐冇睇依類

全職高手算唔算

擇天結局on99

擇天記睇到東方欲曉棄左 值唔值得睇返

值 係結局出事 其他部份值得睇

下 你有冇追開架 一日一定唔只一更咁少
我都係中意仙逆求魔個種主角有樣目標咁修仙
我欲封天同一念永恆 都係想型同輕鬆搞笑
但反而冇咁熱血好睇 前者好似夾硬同仙逆求魔擺埋一齊
大家平時android用咩app睇?

同問,想知an機有冇好既apps

同問,想問ios

同問,想問ios

YI WANG 的 小说连载阅读 - 最全快看小说电子书追书神器
https://appsto.re/hk/Ef9cH.i

同問,想問ios

YI WANG 的 小说连载阅读 - 最全快看小说电子书追书神器
https://appsto.re/hk/Ef9cH.i

Ching
想開書睇,求問完美世界/星辰變/遮天/我欲封天呢4本邊本最好睇又唔會拖同埋唔會太吹水

遮天
想開書睇,求問完美世界/星辰變/遮天/我欲封天呢4本邊本最好睇又唔會拖同埋唔會太吹水

遮天

睇左百幾話,點解修仙得4個階段主角又咁快去到第3階段

點只4個階段,之後仲有好多
冇人睇同人?例如marvel,HP……
BTW,歷史推薦more
冇人睇同人?例如marvel,HP……
BTW,歷史推薦more

偷香,講三國但唔係純歷史
花與劍與法蘭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞