[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
好驚gpa會由sem1 3.8 跌到2.8

Sem2 d科考完好似無乜把握 但又唔係唔識

唔知點講

通常咁講 之後都有3.5

望就咁望啦 好想升返u 唔想比人睇唔起

巴打keep住呢個信念 明年今日就到你入U

多謝

各位巴打真係要努力 ive係最後上u既機會

早洩了
冇左sem1果種動力

唔知點講

唔好扮啦 你叫我(學渣)情何以堪

我都想試下做學霸

你扮乜野
你地好啦下
sem3過2.5當贏

唔知點講

通常咁講 之後都有3.5

望就咁望啦 好想升返u 唔想比人睇唔起

巴打keep住呢個信念 明年今日就到你入U

多謝

各位巴打真係要努力 ive係最後上u既機會

早洩了
冇左sem1果種動力

頂硬上啦,當你收到offer果刻就會好開心
讀書老母又唔支持 生活費自己以前草落
學費都係問政府借

捱過苦 果種動力 真係一d都唔細
報ive d活動識唔識到女仔?

你有自信既 唔報活動都識到
有冇building studies嘅朋友仔喺度

呢到差唔多成個post都係BSE

快啲加入BSE 個大家庭

下家位不了

日日行ive門口都比女撩
想知再講

想知再講

邊間先
學費都係問政府借

Same 但讀讀下又打回原形
有時真係會好嬲自己
學費都係問政府借

家家有本難念的經
屋企唔洗等你開飯 但係全世界等睇你IVE仔入唔入到大學 仲辛苦
為屋企人而讀
如果想讀 屋宇裝備工程high dip 摩理臣山ive好定沙田ive好?

Mh 啪啪啪
如果想讀 屋宇裝備工程high dip 摩理臣山ive好定沙田ive好?

Mh 啪啪啪

唔知點解覺得MH好難A

Mh 啪啪啪

唔知點解覺得MH好難A

Mh 啪啪啪

唔知點解覺得MH好難A

少咗好多

Mh 啪啪啪

唔知點解覺得MH好難A

少咗好多

想問下讀mech hd grad岀泥有無13k or above

有, 睇公司,9-15K都有

Mh 啪啪啪

唔知點解覺得MH好難A

少咗好多

少左姐,都係有丫
我地TM自己食自己。如果我係MH讀,poly 不是夢
學費都係問政府借

家家有本難念的經
屋企唔洗等你開飯 但係全世界等睇你IVE仔入唔入到大學 仲辛苦
為屋企人而讀

你就慘啲既。好彩我地工程科冇咩要求名牌大學。只要HKIE認就得
有冇building studies嘅朋友仔喺度

呢到差唔多成個post都係BSE

快啲加入BSE 個大家庭

下家位不了

HD?
如果係HD讀好啲書先啦。我都有成年幾冇識過女 ,但冇辦法。一黎係工程,二黎又要chur GPA,根本冇時間。到上翻degree先再諗住識

想知再講

因為你夠MK?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞