[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
lan4108係咪要做moodle同net languages
lan4108係咪要做moodle同net languages

仲有排先放sem 2成績
有冇人知畢業證書幾時出
已肥一科
已肥一科

知唔知出貓有無得投訴
有冇year2 巴打收到咩校友email?
想問之前知到肥左sem 5 個d巴打 有冇收到校友email ?
收到校友email 就= grad到???

仲有2個星期

仲有2個星期
知唔知出貓有無得投訴

photoshop 定visio
知唔知出貓有無得投訴

數學maths 3
想問之前知到肥左sem 5 個d巴打 有冇收到校友email ?

有收到 利申靜係知英文pass
知唔知出貓有無得投訴

數學maths 3

你有讀數三?,你咩campus?
仲有,點岀貓法,我直覺我班上要讀數三果幾個,
正常情況下,應該pass唔到,不過assignment 一定有得抄功課,test exam就睇你功力

利申:maths有2冇報數三
知唔知出貓有無得投訴

數學maths 3

正常情況下,應該pass唔到,不過assignment 一定有得抄功課,test exam就睇你功力

pm tg講
知唔知出貓有無得投訴

數學maths 3

pm tg講

讀數3既,不如真係出去考多次好過
知唔知出貓有無得投訴

數學maths 3

pm tg講

讀數3既,不如真係出去考多次好過

我都覺 不過都畀咗錢

有收到 利申靜係知英文pass

想知 肥左sem5 個d巴打有冇收到
青大電機通常幾號開學
青大電機通常幾號開學

SEM1 應該都係9月1架啦
sem3 大概幾時完?
sem3 大概幾時完?

7月20幾號啦 考埋試
Module selection period 10-Jun-2017 20:00 - 11-Jun-2017 23:59

呢日有冇野睇
有冇人知畢業證書幾時出

Module selection period 10-Jun-2017 20:00 - 11-Jun-2017 23:59

呢日有冇野睇

咪又係睇Completed/Studying/成科消失左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞