[IVE] i大討論區(9) 6月21放GPA

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
睇晒d non jupas入ugc post
Ive 基本上係ME同EE玩晒
十份之八九都係佢兩科入到Ugc
個比率好撚高

Civil 反而得4,5個

跟住就係IT

無喇

今年POLY ME收到好高
3.71都比POLY REJECT

其實點解會咁

今年D人勁左
同埋PT DEGREE最後一年
唔多唔少都會影響

hi 近排過得點

btw 唔通我下年要報year1 ?
上左賊船
想問係咪得幼教先有班主任呢啲咁on9嘅嘢

IVE咩programme 都有班主任,純粹掛名姐

原來係咁 但有冇班主任堂

冇啦 佢既作用係一個contact person 你有咩校務問題可以搵佢 佢自己都會教本科 未必一定撞到佢教

冇啦 佢既作用係一個contact person 你有咩校務問題可以搵佢 佢自己都會教本科 未必一定撞到佢教

即係得幼教有班主任堂

你班 Poly 師兄上到 U 唔讀書,咪收少啲 IVE 仔

鏗哥?
你嗰陣cgpa 幾多先入到hku
Dse 英文有3?

我個年最低 GPA 3.5 + IELTS 6.5 已經入到 HKU 了

果年收既全部 AL,之後收生 GPA 慢慢就升到依家既 3.7 了

鏗哥 ! machines & drives 點溫好 ?

要通 concept,要知 open / short circuit test 點運作,目的係咩,仲要知係邊個 side 做,點樣砌返個 equivalent circuit for transformer / motor / generator base on OC / SC test 既 finding

鏗哥好勁 我已經唔記得晒

因為我仲有幫人補緊

鏗哥,我宜家YEAR2 我估我CGPA得3.5-3.6咁上下
報左BSE同EE 希望大嗎? year1 entry
其實有無人讀緊fd 既覺得科數3好撚on9?

8點有得睇咩?

8點有得睇咩?
聽你地講 好似係真 好驚驚

8點有得睇咩?

Myportal睇?

8點有得睇咩?

Myportal睇?

好似又係網上選科 睇上個sem d科com唔complete

即係得幼教有班主任堂

班主任堂有咩做

8點有得睇咩?

Myportal睇?

好似又係網上選科 睇上個sem d科com唔complete

咁就仆街啦

8點有得睇咩?

Myportal睇?

咁就仆街啦

又要求all completed

8點有得睇咩?

Myportal睇?

如果唔見左一科就...

8點有得睇咩?

Myportal睇?

如果唔見左一科就...

一陣睇既話應該定晒架啦係咪

8點有得睇咩?

Myportal睇?

咁就仆街啦

all completed即刻捐錢 絕不走數

8點有得睇咩?

Myportal睇?

<ins>好似又係網上選科 睇上個sem d科com唔complete </ins>

咁就仆街啦

係先好講

8點有得睇咩?

Myportal睇?

<ins>好似又係網上選科 睇上個sem d科com唔complete </ins>

咁就仆街啦

係先好講

其實一陣呢個選科係for乜野?
專科定係簡選修單元個D?
completed
全部completed
全部completed

唔敢睇 好驚
myportal開始lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞